Bolu’nun önemli siyasi isimleri, AK Parti Bolu Sosyal Politikalar Başkanı İlker Aktaş’ın oğlu, Melih Aktaş’ın sünnet düğünde bir araya geldi.

Haber: Oğuzhan Eke

AK Parti Bolu Sosyal Politikalar Başkanı İlker Aktaş’ın oğlu, Melih Aktaş’ın sünnet düğünü bir otelde gerçekleştirildi. Pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleşen sünnet düğününde; Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ve Bolu Belediyesi Eski Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak ile davetliler katıldı.

BAŞKAN ÖZCAN TEK TEK SELAMLAŞTI

Düğünde Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, davetlilerin arasında gezerek tek tek selamlaştı. Daha sonra sünnet düğünü gerçekleştirilen Melih Aktaş ile bir araya gelerek fotoğraf çektirimi gerçekleştirdi.

ESKİ BAŞKAN YILMAZ ALTIN TAKTI

Bolu Belediyesi Eski Başkanı Alaadin Yılmaz ise düğün boyunca, İl Genel Meclis Başkanı Yüceer, Milletvekili Arzu Aydın ve İl Başkanı Suat Güner ile beraber oturdu. Eski Başkan Yılmaz, Melih Aktaş’ı ve ailesini tebrik ederek, adet olduğu üzere, altın hediye etti.

PASTA KESİLDİ

Düğünde Aktaş ailesi kendileri için hazırlanmış yoldan yürüyerek, piste çıktı. Burada dans eden aileye daha sonra davetlilerde eşlik etti. Düğünde dansın ardından Melih Aktaş tarafından pasta kesildi.

Editör: TE Bilisim