Sezonun kapanmasıyla birlikte Boluspor’da verilerde tek tek ortaya çıkmaya başladı. Sezonun başından beri yoğun bir antrenman programı ile maçlara hazırlanan kırmızı beyazlılar, ligin sonuna kadar 250 defa antrenman için sahaya çıktılar.

Boluspor’da sezonun sona ermesinin ardından verilerde ortaya çıktı. Lig de uzun yıllar sonra play-Off oynayan ve 54 puan alan sıralamayı da 4’üncü bitiren kırmızı beyazlılar, 56 golle de  ligin en çok gol atan ikinci takımı oldu.

Kırmızı Beyazlı ekipte oyuncu performansları da geçtiğimiz yıllara oranla daha etkili dinamik görünürken, Bolusporlu oyuncuların fiziksel yapısı da diri göründü.

Lige Temmuz ayının başlarında sezon hazırlıkları için start veren kırmızı beyazlılar, toplamda 250 defa antrenman yaptı. Bu sezon Hollanda’dan transfer olan Ryydell .Poepon takıma verdiği katkı mücadelesinin yanı sıra attığı goller ile Boluspor’un zirve yarışında en büyük katkı yapan oyunculardan bir tanesi oldu.

Ryydell Poepon, bu katkıyı iyi çalışması ve profesyonellik örneğini göstererek antrenman performansını da büyük bir katkı yaptığı görünüyor. Kırmızı Beyazlı forma ile 36 karşılaşmaya çıkan Hollandalı yıldız sezon boyunca yapılan 250 antrenmanın 249’una çıkarak bir rekora imza attı.

Kırmızı beyazlı ekibin yaptığı çalışmalarda Ryydell Poepon’i de kaleci Melih Ağa 247 antrenmanla takip eden oyuncu oldu.

İşte Boluspor’da sırası ile antrenmanlara çıkan oyuncuların sayıları:

Editör: TE Bilisim