Lig de Boluspor 5.haftada sahasında Adana Demirspor’u mağlup ederek sezonun ilk galibiyetini alarak moral bulan kırmızı beyazlılar kötü gidişata dur dedi.

Geçtiğimiz hafta zor bir süreçten geçen ve Manisaspor mağlubiyeti ile çalkantılı hafta geçiren kırmızı beyazlıların zorlu maça hazırlanması da kolay olmadı. Deplasmanda mağlubiyetin getirdiği tepkiler ile Adana Demirspor maçına hazırlanan kırmızı beyazlılarda kötü havanın dağıtılması için hafta sonuna kadar büyük uğraşlar verildi.

İlk olarak Başkan Necip Çarıkçı’nın teknik direktör Fuat Çapa ile bir araya gelerek değerlendirme toplantısı yaptığı Çarıkçı’nın eleştirilere kulak asılmaması ve bir an önce Adana Demirspor maçına konsantre olunmasını söylediği gelen bilgiler arasında yer aldı.

Çarıkcı; “Eleştiriler olabilir, ben sizin yanındayım” diyerek teknik heyete moral verirken hafta boyunca antrenmanlarda yakından takip edildi. Teknik Direktör Fuat Çapa ile yapılan görüşmelerde ise hem takım hakkında bilgi alındı hem de Adana Demirspor maçı öncesi moral verildi.

Kırmızı beyazlı oyuncularla da bire bir görüşmeler yapan Başkan Necip Çarıkçı, hafta boyunca antrenmanları yakından takip edip, oyuncuları ve teknik heyeti zorlu maç için bir an olsun yalnız bırakmadı.

Editör: TE Bilisim