AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe’nin seçim vaatlerinden olan Yöresel Ürünler Pazarının tamamlandığını duyurdu. Güner; “Dörtdivan Yöresel Ürünler Pazarı, devletimiz ve belediyemizin katkılarıyla modern ve daha kullanışlı bir hale kavuşturuldu” dedi.

Haber: Aslı Akış

“Derdimiz Dörtdivan” sloganıyla çalışmalarına hız kesmeden devam eden Belediye Başkanı Hamza Efe, seçim vaatlerinden birini daha yerine geldi. İlçe turizmine önemli ölçüde katkı sağlayacak ve şehir merkezine yeni bir kimlik kazandıracak olan ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının desteği ile Başkan Efe’nin seçim beyannamesinde söz verdiği Yöresel Ürünler Pazarı tamamlandı. 33 iş yeri hak sahiplerine teslim edildi pazarın hizmete girmesi için gün sayılıyor.

“33 YENİ İŞYERİ HAK SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ”         

Dörtdivan yöresel ürünler pazarıyla ilgili sosyal medya hesabından bilgi veren Ak Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner; “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızın desteği ile Dörtdivan Belediyemiz tarafından yapılan Yöresel Ürünler Pazarı Projesi tamamlandı. Merkez Camii çevresindeki eski dükkanların yıkılarak belediye arkasına yapılan 33 yeni işyeri hak sahiplerine teslim edildi. Dörtdivan Yöresel Ürünler Pazarı, devletimiz ve belediyemizin katkılarıyla modern ve daha kullanışlı bir hale kavuşturuldu. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerimi kullandı.

Editör: TE Bilisim