Bolu İzzet Baysal Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören hastalar için açık havada sineması düzenlendi. Sinema gösterimine Bolu İl Sağlık Müdürü Dr.Öğr.Üyesi. Muhammed Emin Demirkol da katıldı.

Haber: Ömer ÇETİNASLAN

Karacasu’da yer alan ve çevre illerden çok sayıda hastanın tedavi gördüğü Bolu İzzet Baysal Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, hastalara moral ve motivasyon sağlanması amacıyla açık hava sineması düzenlendi.

Düzenlenen etkinlikte, Bolu İl Sağlık Müdürü Dr.Öğr.Üyesi. Muhammed Emin Demirkol ve Bolu İzzet Baysal Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr.Öğr.Üyesi. Hamdi Afşin de hastalarla birlikte film izledi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafenin korunduğu sinema gösteriminde keyifli dakikalar geçiren hastalara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

“HASTALARIMIZA KENDİ EVLERİNDEKİ RAHATLIĞI VE KONFORU YAŞATMAK İSTİYORUZ”

Bolu İzzet Baysal Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada; “Hastanemiz Üniveriste Ünitesinin bahçesinde hastalarımıza moral ve motivasyon olması amacıyla Sosyal mesafe kurallarına dikkat ederek İl Sağlık Müdürümüz Dr.Öğr.Üyesi. Muhammed Emin Demirkol, Hastane Başhekimimiz Dr.Öğr.Üyesi. Hamdi Afşin ve hastane yönetimimizin de katıldığı sinema gösterisi düzenlenmiş ve hastalarımız keyifli dakikalar geçirmiş, kendilerine sinema gösterisinde de ikramda bulunulmuştur. Hastalarımıza az da olsa kendi evlerindeki rahatlığı ve konforu yaşatmak istiyoruz. Bizim için değerlisiniz” ifadelerine yer verildi.

Editör: TE Bilisim