Uzun süre Köroğlu Gazetesi Yazı İşleri Müdürlüğü yapan, Bolu Gazeteciler Cemiyeti Üyesi, Bolu Takip Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Ali Atalay’ın babası İrfan Atalay toprağa verildi.

Bolu Takip Gazetesi imtiyaz sahibi Mehmet Ali Atalay’ın babası İrfan Atalay bir süredir tedavi gördüğü Hastanede yaşama gözlerini yumdu. İki Çocuk babası olan İrfan Atalay bir süredir İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesinde tedavi görüyordu. Yakalandığı amansız hastalığa yenik düşen İrfan Atalay, öğle ve cuma namazına müteakip Taşoluk Köy camiinde kılınan cenaze namazı sonrası Taşoluk köy mezarlığına defnedildi.

Atalay’ın cenazesine Bolu Valisi Ahmet Ümit, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, Bolu Belediye Başkan Yardımcıları İsa Özcan, Rasim Özdemir, Ak Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Bolu Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Yoltaş, Bolu Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu, Bolu Ülkü Ocakları İl Başkanı Cihan Özkalem, ailesi, sevenleri ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Köroğlu Haber ailesi olarak merhum İrfan amcamıza Allah’tan rahmet, Mehmet Ali Atalay ve ailesine baş sağlığı ve sabır diliyoruz.

Editör: TE Bilisim