Kamp ve balık avı malzemeleri konusunda ürün çeşitliliğini oldukça artıran, internet üzerinden de satış yapan ve Bolulular için özel bir hobi uğrak yeri haline gelen Nature IN/avseti.com geçtiğimiz hafta özel misafirlerini ağırladı.

Çok güzel hareketler1 ekibinden, survivor2020 yarışmacısı, tiyatro ve sinema sanatçısı Ersin Korkut ve milli sporcu yine survivor2020 yarışmacısı Elif Gören axionairtv youtube kanalı için Bolu’da yapacakları kamp çekimleri öncesi Nature IN/avseti.com mağazasını ziyaret ettiler.

Tiyatro ve sinema sanatçısı Ersin Korkut ve milli sporcu Elif Gören’in sunuculuğunu yaptığı Axionair Tv her hafta kamp ve doğayla buluşuyor. Harika bir doğa, sıcak bir kamp ve samimi sohbetlerle izleyicilerinin karşısında. Ekibin son durağı Bolu oldu. Çekimler öncesinde Bolu’nun önemli outdoor giyim markalarından olan Nature IN’i ziyaret eden ikili firma sahibi Oğuz Karababa’dan bilgiler aldı. Bolu’nun doğasına hayran kalan Korkut ve Gören program çekimlerini keyifle yaparak Bolu’dan ayrıldı.

NATURE IN HAKKINDA

2015 yılında Bolu'da kurulan firma büyüme kararı alarak 2019 yılında taşındığı 350m2 lik yeni yerinde sadece balık ve kara av malzemeleri değil, sattığı ürünlerin çeşitliliğini artırarak, kamp-doğa sporları, outdoor giyim, kedi ve köpek maması ürünlerinde de oldukça geniş ürün çeşitliliği ile mağaza ve internet üzerinden satış yapmaktadır.

Mağazada da internette satılan ürünler satılmaktadır. Kurulan teknolojik altyapı ile sitede olan ürünlerde stoklar çok büyük oranda doğru olarak satışa açılmıştır.

Nature In mağazasında ayrıca, outdoor giyim, kamp malzemeleri, balık avı, kara avı, askeri tactical giyim, kedi köpek maması, doğa sporları malzemeleri, kamp çadırı, softshell mont ve sodtshell pantolon, trekking malzemeleri, yürüyüş bastonu, trekking batonu, yürüyüş batonu, husky çadır, ucuz kamp çadırı, uyku tulumu, olta takımı, olta makinesi, olta kamışı, alabalık kaşık, sazan yemi, shimano balık ürünleri, okuma balık ürünleri, slikon yemler, maket yem, turna malzemeleri, ip misine, misina, kurusıkı, sırt çantası, neopren tulum, köpek tasması, kedi tasması, kedi kafesi, kargo pantolon, kadın tayt, bayan outdoor pantolon, su geçirmez bot, av yeleği, avcı pantolonu, fişeklik, tabanca kılıfı, av bıçağı, kamp baltası, kamp bıçağı gibi bir çok ütün çeşitliliği bulunmaktadır.

Site üzerinden canlı destek ve 05495601414 nolu whatsapp hattıyla satışı yapılan ürünler ile ilgili soru sorabilir, danışabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim