Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı Adem Evcil, merkez ilçe dahil 6 ilçede kongrelerin tamamlandığını, il kongresini de önümüzdeki günlerde yapacaklarını açıkladı.

İlçe kongrelerinde seçilen yeni başkanlara görevlerinde başarılar dileyen Adem Evcil, il kongresinde de il başkanlığına aday olacağını duyurdu.

MEHMET FATİH YALINIZ

MHP’de ilçe kongreleri süreci tamamlandı. Kongrelerde yapılan seçimlerde görev başına gelen başkanları açıklayan MHP İl Başkanı Adem Evcil, seçilen tüm ilçe başkanlarına görevlerinde başarılar diledi.

Göreve geldikleri günden bu yana MHP’yi layık olduğu yere taşımak için ellerinden geleni yaptıklarını kaydeden Evcil, “MHP olarak seçimli ilçe kongrelerimizi tamamlamış bulunmaktayız. Göreve geldiğimiz günden bu yana MHP'ni layık olduğu yere taşımak için var gücümüzle mücadele etmekteyiz. Ramazan ayı içerisinde bir yandan çeşitli kampanyalar ile vatandaşlarımızla beraber olurken diğer yandan da kongrelerimizi tamamladık. Tamamlanan kongrelerimizle birlikte Merkez ilçe başkanlığına Osman Artuç başkanımız, Gerede İlçe Başkanlığına Yüksel Sönmez başkanımız, Mengen İlçe Başkanlığına Yıldırım Ramazan başkanımız, Mudurnu İlçe Başkanlığına Cihan Düztaban başkanımız, Göynük İlçe Başkanlığına Necati Tepe başkanımız, Yeniçağa İlçe Başkanlığına Emirhan Egeci başkanımız seçilmiştir.” diye konuştu.

“İl başkanlığına adaylığımı açıklıyorum”

MHP Bolu İl Başkanı Adem Evcil, önümüzdeki günlerde yapılacak olan il kongresinde partinin Bolu İl Başkanlığına aday olduğunu da açıkladı. Evcil şöyle konuştu; “Tüm başkanlarımızın ortak özelliği ülkü ocaklarından yetişmiş olmalarıdır. Seçilen ilçe başkanlarıma görevlerinde başarılar diliyorum. Seçilen ilçe başkanlarımızla Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli beyefendiyi ziyaret ederek il kongresi için müsaade istedik. Genel başkanımızın müsaadeleri ile MHP İl başkanlığına adaylığımı açıklıyorum. Önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğimiz il kongremizin vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.”

“Seben, Dörtdivan ve Kıbrıscık ilçelerinde hazırlıklar tamam”

Seben, Dörtdivan ve Kıbrıscık ilçelerinde ilçe başkanlıklarının açılması için hazırlıkların tamamlandığını söyleyen MHP Bolu İl Başkanı Adem Evcil, il kongresi tamamlandıktan sonra kısa süre içinde bu üç ilçede de ilçe başkanlıklarının açılacağını söyledi.

Editör: TE Bilisim