Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından düzenlenen Tarım ve İnsan Fotoğraf yarışmasında derece alan eserler, 14 Burda AVM'de düzenlenen sergi ile Bolulu sanatseverlerle bir araya geldi.

Sergi için düzenlenen açılış törenine, Bolu Vali Yardımcısı Ünal Coşkun, Bolu Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İsmail Taş, daire müdürleri ve kurum personeli katıldı.

Kurdele kesimi ile başlayan açılış töreninde katılımcılar sergide bulunan eserleri inceledi. Törende bir konuşma yapan Vali Yardımcısı Ünal Coşkun, yarışmada seçilen fotoğrafların bu sergide sanatseverlerle buluştuğunu ifade ederek, sergide emeği geçenlere teşekkür etti.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının düzenlediği Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışmasında, tarım, hayvancılık, toprak, su, su ürünleri, gıda ve muhafazası, tarım ürünlerinin işlenmesi, çiftçi, üretici, köylü ve köy yaşamına dair her türlü faaliyeti konu alan fotoğraflar yer alıyor.

Ayrıca 9. Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışmasına da başvurular da başladı. 2017 yılının teması Milli-Tarım Projesi çerçevesinde "Milli Tarım" olarak belirlendi ve yarışmaya başvurular 12.06.2017 - 08.09.2017 arasında yapılacak.

Editör: TE Bilisim