Bolu Valisi Ahmet Ümit, kurum denetimleri kapsamında İl Emniyet Müdürlüğünü ve İl Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti.

İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARET EDİLDİ

Denetleme ziyaretine İl Emniyet Müdürlüğü’nden başlayan Vali Ahmet Ümit’i kurum girişinde İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, Müdür Yardımcıları ile Şube Müdürleri karşıladı.

İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde bulunan şubeleri ziyaret ederek denetleyen Vali Ümit, şube personelinden yapılan iş ve işlemler hakkında bilgiler aldı.

İL JANDARMA KOMUTANLIĞI ZİYARET EDİLDİ

Vali Ahmet Ümit, İl Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaretinin ardından İl Jandarma Komutanlığı’na denetleme ziyaretinde bulundu.

İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ömer Ersever ile İl Jandarma Komutan Yardımcıları, Şube Müdürleri ve Jandarma Personeli tarafından karşılanan Vali Ahmet Ümit, Jandarma Şeref Defteri’ni imzaladı.

İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde bulunan birimleri ziyaret ederek denetleyen Vali Ümit, birim personelinden yapılan iş ve işlemler hakkında bilgiler aldı.

İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı’na denetleme ziyaretlerinde bulunan Vali Ümit, “Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, İlimizde huzur ve güven ortamı tesis etmek için mesai mefhumu gözetmeksizin özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Görevlerinizde kolaylıklar ve başarılar diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim