Bolulu Spor Adamı, Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen’in yakın dostları 2019 yılında alınan başarılardan dolayı başarılı başkanı Makamında ziyaret edip tebrik ettiler.

Bolu’nun başarılı iş adamları Fatih Yamaner ve Oğuzhan Özçelik Cimnastik Federasyonu başkanı Suat Çelen’i makamında ziyaret ettiler.

Bolu’nun yetiştirdiği başarılı sporculardan biri olan ve adını dünyaya duyuran ve aktif yaşantısını Cimnastik Federasyonu Başkanı olarak sürdürerek yetiştirdiği sporcularla başarılarına başarı katan Suat Çelen’i dostları yalnız bırakmıyor.

Federasyon başkanı olduktan sonra Cimnastik dalında Türkiye’yi dünyada söz sahibi yapan Suat Çelen için dostları da gurur duyuyor. 2019 yılında bir çok başarıya imza atan cimnastik milli takımının aldığı madalyalar Bolu’nun da gurur olan Çelen’i zaman zaman dostları makamında ziyaret ediyor.

İzzet Baysal Mütevelli Heyeti Üyesi İş İnsanı Fatih Yamaner ve iş insanı Oğuzhan Özçelik yakın arkadaşları Suat Çelen’i Ankara’da ziyaret ettiler.

Yamaner ve Özçelik, başarılarından dolayı ve Bolu’yu en iyi şekilde temsil ettiği için Suat Çelen’e teşekkür ettiler. Fatih Yamaner ve Oğuzhan Özçelik’in ziyaretinden dolayı çok memnun olduğunu ifade eden Çelen, her zaman Bolu’nun hizmetinde olup bulunduğu görevde Bolu ismini de öne çıkartacağını ifade etti.

Editör: TE Bilisim