23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Haberleri

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haberleri ve güncel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı gelişmeleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili tüm video, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı fotoğrafları ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haberleri Köroğlu Gazetesi | Bolu sitemizde


EĞİTİM

Milli Egemenlik İlkokulu tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle çeşitli etkinlikler düzenlendi.

EĞİTİM

Bolu Milli Egemenlik Ortaokulu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıl dönümü dolayısıyla okul bahçesinde program düzenledi.

BÖLGE HABERLERİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Düzce’de coşku içinde yapıldı. Çocuklar, Türkiye’nin çeşitli yörelerine ait halk oyunlarını sergilerken...

BÖLGE HABERLERİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla başkanlık koltuğunu Atatürk İlkokulu öğrencileri Zümra Altun ve Hamit Tuna’ya devreden Akyazı...

HABER

Bolu Ülkü Ocakları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla İzzet Baysal Caddesinde çocuklar için özel bir etkinlik düzenledi.

HABER

Bolu'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu, anlamlı bir etkinlikle taçlandı.

ULUSAL

İstanbul Valisi Davut Gül, 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlamaların olmayacağını, kutlamaların Taksim'in dışındaki bir alanda olacağını duyurdu.

HABER

Bolu'nun önemli işletmelerinden biri olan ARS GRUP, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamak ve bu özel günün anlamını...

HABER

Bolu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı İlkay Bağatır, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

EĞİTİM

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolaysıyla Bolu'da öğrenciler belediye başkanlığı ve kaymakamlığın makam koltuklarına oturarak ilk talimatlarını verdi.

BÖLGE HABERLERİ

Seahawk ve Süper Kobra helikopterleri ile deniz karakol uçakları, çocuklar için gösteri uçuşu yaptı

HABER

Bolu Belediyesi, 23 Nisan’daki Melek Mosso konserinde deprem bölgesindeki çocuklar için oyuncak ve boyama kitabı toplayacak.