Sağlık bakanı Haberleri

sağlık bakanı haberleri ve güncel sağlık bakanı gelişmeleri, sağlık bakanı ile ilgili tüm video, sağlık bakanı fotoğrafları ve sağlık bakanı haberleri Köroğlu Gazetesi | Bolu sitemizde


ULUSAL

Evinde rahatsızlanarak hastanede yoğun bakıma alınan ünlü oyuncu Kadir İnanır’ın yoğun bakım tedavisinin devam ettiği ve uyandırma sürecinin sürdüğü öğrenildi.

HABER

Mengen Belediye Başkan adayı Vural Turan, sağlık alanındaki eksiklikleri dosya halinde sunarak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan destek talep etti.

HABER

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bolu’ya dair müjdeleri açıklama için Bolu’ya gelecek.

SİYASET

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın Bolu’ya gelebileceğini söyleyen AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, "Detaylarını şu an istişare ediyor ve...

HABER

Sağlık Bakanı Koca "Hastanelerde servis yatağı doluluk oranımız ortalama yüzde 65, servis yataklarında bir sorunumuz yok" dedi.

HABER

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu Milletvekili İsmail Akgül de Ankara’da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile bir araya geldi.

HABER

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kabine toplantısının ardından Eris varyantıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

HABER

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Önümüzdeki dönemde daha çok sağlıkta şiddetin sebeplerini ortadan kaldırmayı amaçlıyoruz"dedi.

ULUSAL

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlık durumuna ilişkin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, açıklama yaptı. Fahrettin Koca, Erdoğan’ın Gastroenterit enfeksiyonu

HABER
SAĞLIK