(Haber:Oğuzhan Eke) - Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın Bolu’ya gelebileceğini söyleyen AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, “Önümüzdeki günlerde misafir edeceğiz kendisini. Detaylarını şu an istişare ediyor ve değerlendiriyoruz” dedi.

Bolu’da bulunan bir otelde gerçekleşen kahvaltıda AK Parti Bolu İl Teşkilatı ve basın mensupları bir araya geldi. Kahvaltı sonrasında gerçekleştirilen basın toplantısında AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Güner, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Bolu’ya davet ettiklerini belirtti.

Sürecin kısa olduğunun altını çizen Güner, “Tabi ki biz onur ve şeref duyarız Sayın Cumhurbaşkanımızı şehrimizde misafir etmekten. Fakat şu an genel merkezimizin belirlediği seçim stratejisi bir mahalli idareler ve yerel seçim olması itibariyle adaylarımızın şehirlerdeki seçmen karşısında geniş ölçekli hem kendini hem projelerini tanıtması üzerine. Cumhurbaşkanımızın çalışma takviminin içerisine biz de başvuruda bulunduk. Takdir edersiniz ki 81 ilin tamamında miting yapabileceği bir zaman mefhumu söz konusunu değil. Biz bu konuda talebimizi yerine yetirdik” dedi.

“ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE MİSAFİR EDECEĞİZ KENDİSİNİ”

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın Bolu’ya geleceğini aktaran Güner, “Bugün kıymetli Belediye Başkan Adayımız Muhammed Hocam’ın da beraber mesai arkadaşı olarak görev yaptığı bakanlarımızdan, Sağlık Bakanımız önce olmak üzere, belki önümüzdeki günlerde misafir edeceğiz kendisini.  Detaylarını şu an istişare ediyor ve değerlendiriyoruz. Kendisi o konuyla alakalı müjdeyi vermediği için ben girmiyorum. Çünkü biz burada değerlendirmeye alırız ama çalışma takvimi içerisinde tarih netleşmediği için mahcup olmak isteyemeyiz” diye konuştu.

“ŞEHİRDE ZİYARETLERİ İNŞALLAH OLACAK”

Güner, farklı bakanların da Bolu’da misafir edileceğini belirterek, “Ulaştırma Bakanımızın, Gençlik ve Spor Bakanımızın da yine şehirde ziyaretleri inşallah olacak. Yine bizim talep ettiğimiz Tarım ve Orman Bakanımızı inşallah misafir edeceğiz. Ama bu miting olmayabilir. Belki komşularımızla, hemşehrilerimizle bir araya geldiğimiz salon toplantıları olabilir, belki önümüzdeki süreçte seçim sattı mahallinde hep beraber eşlik edeceğimiz iftarlar olabilir” şeklinde konuştu.

Editör: Oğuzhan EKE