(HABER: MEHMET ŞAH ELKATMIŞ)- Yeniden Refah Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Faruk Bayrakdar, Bolu Pazarı’nda pazarcı esnafı ve vatandaşla bir araya geldi.

Mahalli idareler seçimlerine kısa bir süre kala Yeniden Refah Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Faruk Bayrakdar Pazar esnafına ziyarette bulundu.

Ziyarette, Yeniden Refah Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Faruk Bayrakdar’ı  Yeniden Refah Partisi Bolu İl Başkanı Sadettin Baskın, Gençlik Kolları Genel Sekreteri ve Belediye Meclis Üyesi İsmailcan Kaya ile diğer Belediye Meclis Üyeleri ve Kadın Kolları da yalnız bırakmadı.

Pazar esnafı ve ziyaretçilerle tek tek selamlaşarak onların dertlerini dinleyen ve çözüm önerilerini paylaşan Bayrakdar Yeniden Refah Partisi'ne büyük bir teveccüh gösterildiğini kaydetti.

Ziyaret sırasında vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan Bayrakdar, sıcak karşılama ve destek dolu sözler karşısında teşekkür etti.

Pazarcı esnafı ve vatandaş, Bayrakdar'ı ve Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan'ı sevdiklerini ve Bayrakdar'ın seçilmesi için dua ettiklerini dile getirirken, Bayrakdar, ziyaretin ortalarında tezgaha geçerek satış yapmayı ihmal etmedi.

 “ÜRETEREK PAZARDAKİ YANGINI SÖNDÜRECEĞİZ!”

Ziyaretin sonunda Faruk Bayrakdar, yaptığı değerlendirmede Yeniden Refah Partisi'nin ve Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan'ın izinden giderek Bolu'ya hizmet etmeye kararlı olduklarını vurguladı.

Bayrakdar, "Üretime destek vererek ilk olarak pazardaki yangını söndüreceğiz. Halkımızın sevgisi ve desteği bize güç veriyor. Biz de bu güvene layık olmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Allah’ın izniyle rüşvetin, torpilin ve adam kayırmanın olmadığı bir hizmeti Bolu’ya ve değerli hemşehrilerime sunacağız." şeklinde konuştu.

Öğle saatlerinde başlayan ziyaret iftar saatinden önce sona erdi.

Faruk Bayrakdar Bolu Belediye Başkan Adayı Yrp (8)Faruk Bayrakdar Bolu Belediye Başkan Adayı Yrp (7)Faruk Bayrakdar Bolu Belediye Başkan Adayı Yrp (6)Faruk Bayrakdar Bolu Belediye Başkan Adayı Yrp (5)Faruk Bayrakdar Bolu Belediye Başkan Adayı Yrp (4)Faruk Bayrakdar Bolu Belediye Başkan Adayı Yrp (2)Faruk Bayrakdar Bolu Belediye Başkan Adayı Yrp (3)Faruk Bayrakdar Bolu Belediye Başkan Adayı Yrp (1)

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ