Yeni transferlerin takımla kaynaştığını söyleyen Bolusporlu futbolcu Hakan Bilgiç, “Aramıza katılan yeni oyuncular var. İnşallah onların da katkısıyla ikinci yarıya güzel başlamak istiyoruz” dedi.

Özel Haber: Burhan Yeşiltaş – Fahri Gündüz

Boluspor’un Antalya Belek’teki kamp çalışmalarına katılan futbolcu Hakan Bilgiç çalışmalara ilişkin değerlendirmede bulundu.  Takıma yeni gelen oyunculara da değinen Bilgiç, ikinci yarı için hazır olduklarının mesajını verdi.

“ŞİMDİ ÖNÜMÜZDE İKİNCİ YARI VAR”

İkinci yarıya güzel başlamak istediklerini işaret eden Bilgiç, “İlk yarıyı güzel bitirdik. İstediğimiz puanı topladık. Daha fazla olabilirdi. Ama şimdi önümüzde ikinci yarı var. Güzel bir kamp dönemi geçiriyoruz. Aramıza katılan yeni oyuncular var. İnşallah onların da katkısıyla ikinci yarıya güzel başlamak istiyoruz. Manisa maçıyla. Sonra da inşallah sezon sonuna kadar güzel performanslar gösterip, gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz” dedi.

“KAYNAŞTILAR, TAKIMIN İÇİNE GİRDİLER”

Yeni transferlerin takımla kaynaştığını söyleyen Bilgiç, “Yeni gelen arkadaşlarımızla aramız çok iyi. Kaynaştılar, takımın içine girdiler. Çalışmalar da iyi gidiyor. Sıkıntı yok. İnşallah böyle devam eder. Birlik beraberlik için taraftarımızla, yönetimimizle, takım arkadaşlarımızla, teknik heyetle beraber. Güzel bir birlik, beraberlik olur ikinci yarıda” ifadelerini kullandı.

“GENÇLERE ÖNEM VERİYORLAR”

Boluspor’un alt yapısına da değinen Bilgiç,  “Alt yapıda gençlere önem veriyorlar, onları daha çok takip ediyorlar. Onların sadece saha içinde değil, saha dışındaki hayatına da önem veriyorlar. Onun için oyuncular biraz daha kendini zorluyor orada. Kendine daha çok dikkat ediyor. Hem saha içinde hem saha dışında. Tabi yaş ilerledikçe bunların hepsi tecrübe oluyor. Sizin daha iyi hazırlanmanızı sağlıyor” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim