AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, açılışı merakla beklenen Olimpik Yüzme Havuzu ve Bolu’ya kazandırmak istedikleri Gençlik Merkezi hakkındaki gelişmeleri aktardı. Aydın; “Sayın bakanımızla görüştük. Bolu ziyareti yapacak.” dedi.

Özel Haber: Aslı Akış

2022 yılının Ocak ayının ortasında hizmete açılması beklenen Olimpik Yüzme Havuzunda inşaat çalışmaları tamamlandı. Bolu kamuoyu havuzun hizmete gireceği günü bekliyor. Geçtiğimiz haftalarda, AK Parti Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’na bakanlık makamında ziyarette bulunarak olimpik yüzme havuzuyla ilgili çalışmaların bittiğini bildirdi. Yapılan görüşmeye dair AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın’dan yeni bir müjde daha geldi.

Bakan Kasapoğlu’na havuzun bittiği ve tesliminin yapıldığını aktaran Milletvekili Aydın; “Yüzme havuzumuz bitti, teslimi de yapıldı. Yüzme havuzunu açmak noktasında Sayın bakanımızla görüştük, programına aldılar. Bolu ziyareti yapacaklar. Bakanımızdan taleplerimiz çok fazla.” dedi.

“EN BÜYÜK HEDEFİMİZ GENÇLERİMİZE BİR GENÇLİK MERKEZİ KAZANDIRMAK”

Aydın, kalıcı konutlar mevkiinde geniş bir spor kompleksi içinde gençlik merkezini gençlerin hizmetine sunmayı hedeflediklerini belirterek; “Seben ve Mudurnu da gençlik merkezlerimiz açıldı. Bilgisayarından, müzik aletine kadar dört dörtlük bir yer. Her türlü imkan sunuluyor gençlerimize. Fitness salonlarına kadar hepsi var. Ben bunun bir benzerinin belki geniş bir spor kompleksi içinde gençlik merkezi adıyla Bolu’da da olması gerektiği kanaatindeyim. Projelerimiz de vardı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzle istişare halinde çalıştığımız. Kalıcı konutlar mevkiimizde yerimiz de var. Sayın bakanımıza bunu arz ettik ve kendisi çok uygun olduğunu söylediler. İnşallah geldikleri zaman yerinde inceleme de yapacaklar. En büyük hedefimiz gençlerimize bir gençlik merkezi kazandırmak. Sayın bakanımız bize o konuda destek vereceğini ifade etti.” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim