Depremzedelerle bir araya gelen Bolu İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu, “Ben Kahramanmaraş Afşinliyim. Benim de yakınlarımdan ve akrabalarımdan 7 kişi vefat etti. Sabırlı olmak zorundayız. Allaha bol bol dua edelim” dedi.

Haber Merkezi

Bolu İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu, Hattat  Emin Barın Öğrenci yurduna yerleşen depremzede vatandaşlarla bir araya geldi. Miraç Kandili vesilesiyle düzenlenen programda Bolu Valisi Erkan Kılıç da yer aldı. Program sonunda bir konuşma yapan İl Müftüsü Tahiroğlu, depremzede vatandaşlarla acısını paylaştı.

“AKRABALARIMDAN 7 KİŞİ VEFAT ETTİ”

Tahiroğlu, deprem nedeniyle 7 akrabasını kaybettiğini belirterek, “Kıymetli misafirlerimiz!  Kahramanmaraş merkezli ve 11 ili etkileyen depremden sizler sağ olarak kurtuldunuz. Bolu’ya misafir olarak geldiniz. Deprem felaketinde çok sayıda vatandaşımız hayatını kaybetti. Sizlerin de mutlaka yakın arkadaşınız, akrabanız veya ailenizden kaybettikleriniz vardır. Ben Kahramanmaraş Afşinliyim. Benim de yakınlarımdan ve akrabalarımdan 7 kişi vefat etti. Sabırlı olmak zorundayız. Allah’a bol bol dua edelim” dedi.

“BOLU HALKININ MİSAFİRİ OLDUNUZ”

Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Tahiroğlu, “Depremin hemen ardından Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde, İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Bolu Şubesi olarak hem deprem bölgesinde hem de Bolu’da üzerimize ne düşüyorsa yapmaya gayret gösteriyoruz. Amacımız vatandaşlarımızla bir olmak, onların acılarına ortak olmak, onlara manevi destek sağlamaktır. Sizler Bolu’ya gelerek Bolu halkının misafiri oldunuz. Hepiniz hoş geldiniz. Tekrar geçmiş olsun. Allaha emanet olun” diye konuştu.

 

Editör: TE Bilisim