(Haber: Oğuzhan EKE) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, “Otobüs konusunda çok şikayetler alıyoruz. Sefer sayılarını arttıracağız, otobüs kapasitelerini yükselteceğiz” dedi.

MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, vatandaş ve esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Durak bu kapsamda Anadolu Otoyolu kenarında bulunan bir alışveriş merkezini ziyaret etti. Durak, vatandaşın ve esnafın istek ve taleplerini dinledi.

Bolu kent merkezine uzaklığıyla dikkat çeken alışveriş merkezinde, Durak’a en çok yöneltilen şikayetlerden birisi, Bolu’nun toplu ulaşım sorunu oldu. Durak, vatandaşlara Bolu’nun toplu ulaşımdaki eksikliğinin farkında olduklarını söyleyerek, çözüm konusunda hazır olduklarının mesajını verdi.

“VATANDAŞLARIMIZIN BALIK İSTİFİ GİBİ GİTMESİNE İZİN VERMEYECEĞİZ”

Durak, sefer sayılarını ve otobüs kapasitesini arttırmak istediklerini belirterek, “Otobüs konusunda çok şikayetler alıyoruz. Saatlerin düzensizliğinden, sefer azlığından, otobüslerin yetersizliğinden yani birçok farklı konuda otobüslerle ilgili şikayetler alıyoruz. Elbette ki bu konuda projelerimiz var. Özellikle insanların yoğun olduğu bölgelerde ki otobüsler başta olmak üzere hepsinde saatler düzene girecek, sefer sayılarını arttıracağız, otobüs kapasitelerini yükselteceğiz. Yani kısacası toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşlarımızın balık istifi gibi gitmesine izin vermeyeceğiz. Bizim tek amacımız insanların yaşam standartlarını daha da yükseltebilmek” dedi.

Editör: Oğuzhan EKE