(Haber: Aslı Akış) – MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, yerel seçim için hazır olduklarının mesajını vererek, “Mahalli idari seçimlerinde de Milliyetçi Hareket Partisi muzaffer olacak. Zaferle taçlandıracağız. Hazırlıklarımızı ön çalışma olarak yapmıştık. Projelerimizi, vaatlerimizi, Bolu’daki eksikler, ihtiyaçlar… Bunları bütün arkadaşlarımızla, akademik kadrolarla çalıştık” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Bolu Belediye Başkan Adayı belli oldu. Partiden yapılan açıklama ile Bolu’nun adayının İlhan Durak olduğu açıklandı.

Durak, belediye başkan adaylığının belli olmasının ardından Köroğlu Haber’e özel açıklamalarda bulundu. Durak, projelerinin hazır, çalışmalarının tamamlanmış olduğunu belirtti.

“ÇOK GURUR, ONUR VE HEYECAN VERİCİ”

Durak, aralıksız bir çalışma içinde olduklarının mesajını vererek, “Tatile çıkmadık, dinlenmedik, aynı şekilde dinamik kadromuzla birlikte, teşkilat mensuplarımızla, milliyetçi – ülkücü hareketin bütün kuruluşlarıyla… Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin takdirleriyle de bugün Milliyetçi Hareket Partisi’nin Bolu Belediye Başkan Adayı olduk. Bu çok gurur, onur ve heyecan verici bir durum bizim için” dedi.

“VATANDAŞLARIMIZIN İHTİYAÇLARINI TESPİT ETTİK”

Bolu için gerekli çalışmaları yaptıklarını belirten Durak, “Milliyetçi – ülkücü hareketin içinde, her döneminde, milliyetçi – ülkücü hareketin disipliniyle, ahlakıyla, disipliniyle yaşayan bir arkadaşınızım. Allah nasip ederse önümüzdeki mahalli idari seçimlerinde de Milliyetçi Hareket Partisi muzaffer olacak. Zaferle taçlandıracağız. Hazırlıklarımızı ön çalışma olarak yapmıştık. Projelerimizi, vaatlerimizi, Bolu’daki eksikler, ihtiyaçlar… Bunları bütün arkadaşlarımızla, akademik kadrolarla çalıştık. Bundan 6 ay önce ‘Bolu’ya Sahip Çıkıyorum’ diye proje hazırlamıştık. Bu bizim alt yapımızı oluşturdu. Burada Bolu ‘da yaşayan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını tespit ettik. Bu tespitler doğrultusunda da önümüzdeki süreçte çalışmalarımızı, projelerimizi ifade edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“BUGÜN NASIL ÇALIŞIYORSAK, YARIN DA ÖYLE ÇALIŞACAĞIZ”

Durak, belediyeciliğin vatandaşa hizmet kurumu olduğunun belirterek, “Belediyecilik gerçekten vatandaşa dokunabilecek, vatandaşa hizmet edilecek bir kurum ve makam. Öncelikle Cenabı Allah’ın nasip etmesi gerekiyor. Biz de inanmışlık var. Biz bütün arkadaşlarımızla bu süreci atlatacağımızı, Bolululara, Bolu’daki vatandaşlarımıza hemşehrilerimize faydalı olacağımızı düşünüyorum. Biz inanmış insanlar olarak dürüstlük nasıl olur, dürüstlüğün vakti geldi diyoruz. Belediyeciliğin vakti geldi diyoruz. Değişimin vakti geldi diyoruz. Biz Allah nasip ettiğinde, o görev bize nasip olduğunda, göreve geldiğimizde de bugün nasıl çalışıyorsak, yarın da öyle çalışacağız” diye konuştu.

“ANKARA’YA YOL EDERİZ”

Durak, Bolu için Ankara ile sık temas kurabileceklerini şu ifadelerle anlattı:

 “Bizim bir milletvekilimiz var. Cumhur İttifakı’yız... Milletvekilimizin vasıtasıyla Cumhur İttifakı’nın gücü ve iradesiyle Bolu’muza hizmet etmek, yatırım getirmek, iş hacmi oluşturmak için de Ankara’ya yol ederiz. İstediğimiz her şeyi, Bolu’nun ihtiyacı olan, yapılması gereken yatırımları yaptırmak için de gece – gündüz demeden uğraşır, çabalar ve yaparız.”

Editör: Oğuzhan EKE