(Haber: Oğuzhan Eke) - MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak, Bolu Belediyesi tarafından ihaleye çıkılan ‘Yaşlılar Köyü’ projesine ilişkin, “Görev süresinin bitimine 3 ay kala yaptığı göz boyamalarla telafi edebileceğini sanan Başkan, seçim döneminde hayal satmaya devam etmektedir” dedi.

Bolu Belediyesi tarafından ‘Yaşlılar köyü’ yapımı için ihaleye çıkıldı. Proje detaylarında 55 bin metrekare alanda, farklı ebatlarda 54 ahşap evin yapılacağı belirtildi. Söz konusu projenin ihalesine çıkılmasına dair Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu İl Başkanı İlhan Durak açıklama yaparak tepki gösterdi.

“İHALELER ARKA ARKAYA İPTAL EDİLDİ”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, 100’üncü Yıl Cumhuriyet Parkı projesinin yarım kaldığının altını çizen Durak, “Bolu Belediye Başkanı göreve geldikten sonra kendinden önceki dönemde Belediyemize bin bir zahmetle kazandırılan, kendisinin ise miras kalmış gibi şaibelerle büyük bir kısmını sattığı elde kalan kısmına da 100.Yıl Cumhuriyet Parkı yapacağını vaat ettiği Büyüksu Kenarındaki Eski Orman fidanlığı arazisine yapılacak park için ilk kazmayı 04 Mayıs 2023 de vurduğunu basında duyurmasına rağmen projede bir arpa boyu yol alınamadı. Kazmada vurulduğu yerde kaldı. Yapımı için çıkılan ihaleler arka arkaya iptal edildi” dedi.

“KENDİSİNE VERİLEN YETKİYİ HEBA ETTİ”

Durak, Özcan’ın seçime 3 ay kala ‘göz boyamaya’ çalıştığını belirterek, “57 ayın kaybını, görev süresinin bitimine 3 ay kala yaptığı göz boyamalarla telafi edebileceğini sanan Başkan, şimdi de Yaşlılar Köyü projesi için ihaleye çıkarak seçim döneminde hayal satmaya devam etmektedir. Hemşehrilerimizin, hayal satanların kendisine verilen yetkiyi nerelerde heba ettiğini gayet iyi bilmektedir” ifadelerini kullandı.

Editör: Oğuzhan EKE