(Haber: Mehmet Şah Elkatmış) -  İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Mansur Şen, aday olduğu günden bu yana yaptığı saha çalışmalarında vatandaştan ilgi görmeye devam ediyor.

İYİ Parti hür ve müstakil olarak girdiği yerel seçimlerde Bolu’dan adayını Mansur Şen olarak belirledi. Uzun yıllardır inşaat mühendisliği yapan Şen, Bolu halkı tarafından, iş çevreleri ve sivil toplum kuruluşları tarafından yakından biliniyor.

Sokakta insanlarla selamlaşan, her gün işyeri, vatandaş, kurum ve sivil toplum kuruluşu ziyareti yapan Şen sahada gördükleri ilgiden memnun olduklarını söyleyerek değerlendirmede bulundu.

“İYİ PARTİ’NİN İKTİDARA YÜRÜYEN AYAK SESLERİ ŞİMDİDEN DUYULUR OLDU”

İYİ Parti’nin iktidara yürüyen ayak seslerinin şimdiden duyulduğunu ifade eden Şen; “Bolu halkının bize gösterdiği teveccühten çok memnunuz. İYİ Parti’ye ilgi her geçen gün büyüyor. Bu seçimlere hür ve müstakil olarak girmenin rahatlığını yaşıyoruz. Başka partilerin siyasetiyle yan yana gelmeden sürdürülen seçim çalışmalarında partimizin İYİ Parti’nin hedeflerini anlatabilmek bizi çok rahatlattı. İYİ Parti’nin iktidara yürüyen ayak sesleri şimdiden duyulur oldu. Biz partimize, ülkemize ve insanımıza güveniyoruz. Ülkenin içine girdiği kör karanlıktan ancak el birliği ile çıkabileceğimizi ve bu ülkenin cesurlar hareketi, iyilik güneşi İYİ Parti’nin bu ülkenin geleceği olduğunu düşünüyorum. Yerel seçimlerde sahada aldığımız tepkilerin sandığa yansıyacağını düşünüyorum. Ben zaten uzun yıllardır Bolu’da iş hayatının içinde halkın içindeyim. Vatandaşımızın tepkilerini olumlu görüyorum ve İnşallah bu seçimde iyi bir sonuç bekliyorum.” İfadelerine yer verdi.

Editör: Oğuzhan EKE