(Haber: Oğuzhan Eke) - İYİ Parti Bolu Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması beklenen Mansur Şen, “Bolu’yu tanıyan, belediye konularında da gerekli donanıma sahip, en azından o mesafeyi çok kısa sürede kapatabilecek kapasiteyiz” dedi.

Yerel seçim sürecinin önemli aktörleri arasında yer alan İYİ Parti’nin, Bolu Belediye başkan adayı belli olacak. Konuyla ilgili tarih ve isim netleşti. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, 31 Ocak Çarşamba günü, Bolu Belediye Başkan Adayı olarak Mansur Şen’i açıklayacağı öğrenildi. Şen’e, adaylığı tebliğ edildi.

Konuyla ilgili konuşan Şen, konunun netleşeceğini aktararak, “Tabi adaylığımızın kesinleşmesi Çarşamba günü kesinleşir. Şu anda biz aday adaylığı konumundayız. Programda doğru, Çarşamba günü İYİ Parti’nin meclis grubunda aday tanıtımları oluyor. İnşallah Bolu adayı olarak da şahsımın orada genel başkanımız tarafından eli kaldırılarak, konu netleşmiş olacak” dedi.

Yerel seçim sürecinin hayırlı olmasını temenni eden Şen, şu ifadeleri kullandı:

“Ben Bolu’da bütün siyasi kadroların, Bolu için çalışan, koşturan bütün arkadaşlara, bu konuda emek verenlere, Bolu için emek veren siyasilere başarılar diliyorum tabi ki. Bu güzel, demokratik bir yarışma olacak. Biz biraz belki de diğer partilere göre gecikmiş durumda kaldık ama sonuçta çok geç kalınmış değil. Bizler Bolu’yu tanıyan, belediye konularında da gerekli donanıma sahip, en azından o mesafeyi çok kısa sürede kapatabilecek kapasiteyiz. Ona inanıyorum ben. Bolu’ya, Bolululara, Bolulu vatandaşlarıma, İYİ Parti camiasına, herkese yapılacak seçimlerin hayırlar getirmesini diliyorum.”

Editör: Oğuzhan EKE