Geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleştirilen İYİ Parti İl Başkanlığı 3. Olağan Kongresinde, Bolu İl Başkanı seçilen Burhan Aktaş, mazbatasını Yönetim Kurulu ile seçim kurulundan aldı.

Haber: Aslı Akış 

İYİ Parti Bolu 3. Olağan İl Kongresi’nde İYİ Parti Bolu İl Başkanlığı görevine getirilen Burhan Aktaş, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Bolu Adliyesi İl Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı. Aktaş’a mazbata tesliminde partinin eski il başkanı Ahmet Örnekbaş ve Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Hakan Alpaslan da eşlik etti.

Mazbatasını aldıktan sonra adliye önünde açıklamada bulunan Burhan Aktaş, “14 Ocak’ta yapılan partimizin 3. Olağan Kongresi sonucu başkanlık görevine getirildim. Bugün burada, birbirinden değerli yönetim kurulu üyelerimle birlikte mazbatamızı aldık. Ben buradan bir kez daha şahsımı il başkanlığı görevine layık gören teşkilatımızın tüm kademe temsilcilerine teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

“2023’TE İYİ PARTİ İLE TARİH YAZACAĞIZ”

2023’te yapılacak olan seçimlere ilişkin görüşlerini de dile getiren Aktaş, “Ülkenin dönüm noktası olarak gördüğümüz bir seçime adım adım yaklaşıyoruz. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in liderliğinde, Cumhuriyetimizin 100. Yılında İYİ Parti’yi birinci parti yapabilmek adına gece gündüz çalışacağız. Güzel ilimizde ilçe ilçe, köy köy gezerek vatandaşlarımızla buluşacağız. Durmadan, yılmadan, yorulmadan çalışacak ve 2023’te tarih İYİ Parti ile yazacağız.” diye konuştu.

“CUMHURİYETİN 100. YILINDA İNANMIŞ KADROLARLA AKŞENER’İ BAŞBAKAN YAPACAĞIZ”

Görevi Aktaş’a devreden İYİ Parti Bolu eski il başkanı Ahmet Örnekbaş, yeni yönetime başarılar dilerek Genel Başkan Meral Akşener’i başbakan yapacaklarını dile getirdi. Aktaş; “Resmi olarak Burhan Aktaş ve yönetimi bolu il teşkilatının il yönetim kurulunu oluşturuyorlar. Bugünden itibaren köy köy, mahalle mahalle, ev, sokak ve caddeleri iyi parti teşkilatları gezerek dolaşarak partimizi Bolu’da ve Türkiye’de olarak 1. Parti olarak ve sayın genel başkanımız Sayın Meral Akşener’i de başbakan yapmak için elinden geleni yapacağını düşünüyorum. Bu kadronun ve il ve ilçe yönetiminin bunu başaracağını ümit ediyorum.  Cumhuriyetin 100. Yılında ve 2 yüzyıla girerken cumhuriyetimiz demokrasi ve Atatürk ilkelerine inanmış kadrolarında devam edeceğini düşünüyorum. Dolayısıyla o sene bu sene seçilen arkadaşlarımıza başarılar dilerim.” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim