İYİ Parti Bolu İl Teşkilatı'nca Genel Başkan Meral Akşener'in cumhurbaşkanlığı adaylığı için davullu zurnalı imza kampanyası başlatıldı. İYİ Parti il binası önünde toplanan partililere vatandaşlar destek verdi.

Kent meydanında bir araya gelen İYİ Parti Bolu Teşkilatı üyeleri, cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener için imza kampanyası başlattı. Davullu zurnalı basın açıklamasına partililer ve vatandaşlar katıldı.

İyi Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, burada yaptığı konuşmasında; “Madem partimizi halk kurdu, madem Meral Akşener milyonların umudu oldu, o halde buyurun imzaya diyoruz “dedi.

Örnekbaş, demokrasi için bende varım diyenlerin desteğini beklediklerini ifade ederek; “Bizlerden desteklerini esirgemeyen çok değerli Bolu halkı; Bildiğiniz gibi İYİ Parti kadın hareketidir, genç hareketidir, halk hareketidir. İYİ Parti gücünü ve moralini sizlerden almaktadır. Dayanağı yüce Türk Milletidir.

Bildiğiniz gibi İYİ Parti siyasi partiler kanunu gereği olan tüm aşamaları başarı ile gerçekleştirmiştir. 24 Haziran’da yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimlerine ve genel seçimlere girmeye hak kazanmıştır. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener demokrasi mücadelesi dönemlerinden bugüne dek verdiği hiçbir sözden caymadığından ve geri adım atmadığından “Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yüz bin imza ile aday olacağım” sözünün de arkasında dimdik durmaktadır. Genel Başkanımız vekilin değil, asilin adayı olmak istemektedir. Çünkü Meral Akşener bakan evlatlarının değil, vatan evlatlarının cumhurbaşkanı adayıdır.

Bugün gerçek bir demokrasi şölenine şahit oluyoruz. Madem partimizi halk kurdu, madem Meral Akşener milyonların umudu oldu, o halde buyurun imzaya diyoruz. On sekiz yaşını doldurmuş her seçmenimiz Meral Akşener’in cumhurbaşkanlığı adaylığı için imza verebilir. Kadını erkeği, genci yaşlısı her vatandaşımızı kutlu yolculuğumuza davet ediyoruz.

Adaletin mumla arandığı, milli değerlerimizin yok olmaya yüz tuttuğu, cumhuriyet yatırımlarımızın yok pahasına satıldığı, hükümet yöneticilerinin lüks ve israf içindeki savurganlıklarının vatandaşa fatura edildiği bir dönemi sona erdirmek ve israf ekonomisinden üretim ekonomisine geçmek için,  Meral Akşener cumhurbaşkanımız olsun istiyoruz. Kahraman Türk Askerimizin ve kutsal değerlerimizin oy devşirme aracı olduğu bir dönemi sona erdirmek için,  Meral Akşener cumhurbaşkanımız olsun istiyoruz.

Değerli hemşerilerim izlenecek yol basittir. Kimliğiniz ile kayıtlı olduğunuz ilçenin seçim kuruluna başvuru yaparak Sayın Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı adayı gösterebilirsiniz. “Demokrasi için bende varım diyen” sizlerin desteğini bekliyoruz. İktidar yolculuğumuzda gelin bize katılın, güneşin doğuşunu birlikte izleyelim. Türkiye İYİ olacak, Türk Milleti İYİ olacak.  Allaha emanet olunuz” diye konuştu.

Basın açıklamasının ardından İyi Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, Bolu İYİ Parti milletvekili aday adayı Mehmet Aydın ve çok sayıda partili ilçe seçim kuruluna giderek müracaatlarını yaptılar.

“1 GÜNDE 100 BİN İMZAYI TAMAMLAYACAĞIZ”

Bolu İYİ Parti milletvekili aday adayı Mehmet Aydın, ilçe seçim kurulu önünde yaptığı açıklamasında; “ Bugün medeniye yolunun taşlarını cesurların döşediği günün ilk günü. Genel başkanımızın da ifade ettiği gibi medeniyet yolunun yolunu cesurlar döşeyecek. Bugün ilk gün 100 bin imzayı tamamlayacağız. Vatanımıza milletimize inşallah hayırlı olur. Bu partiyi halk kurdu. Bu parti zorunluluktan kuruldu. Halk; “biz sizi istiyoruz” dedi. OHAL sürecinde partimizi kurduk. Önümüze değişik engeller çıkardılar. Hakkımız olan seçimlere dahi katılma imkânımızı dahi elimizden alacaklardı. Biz o engeli de aştık. Kemal Kılıçdaroğlu’nun vermiş olduğu demokrasi mücadelesinden dolayı teşekkür ederiz.

Cumhurbaşkanı adayı belirlemek için imza vermek isteyenler, bugünden itibaren 9 Mayıs'a kadar bağlı bulundukları ilçelerdeki seçim kurullarına giderek, imza verebilecek. İmza verme işlemi, saat 08.00'den 20.00'ye kadar sürecek. Seçim kurulları, cumartesi ve pazar günleri de açık olacak.

Editör: TE Bilisim