Jandarma Teşkilatının 184'üncü kuruluş yıl dönümü nedeniyle Bolu İl Jandarma Komutanlığı tarafından Kent Meydanı’nda etkinlikler düzenledi. Bolu Valisi Erkan Kılıç; “Jandarmamızın 184.yıl dönümünü kutluyorum. Arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Bolu’muz için ülkemiz için fedakarca çalışmalarını sürdürmektedir” dedi.

Haber: Nilay Çelik- Y. Celal Torun

Etkinliğe Bolu Valisi Erkan Kılıç, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Haluk Saygılı, MHP İl Başkanı İlhan Durak, MHP Merkez İlçe Başkanı Hakan Aydın, kurum müdürleri ve STK üyeleri katıldı.

Jandarma Teşkilatının 184'üncü kuruluşuna özel kurulan stantlarda jandarma ekipmanları sergilendi. Ekipmanlara vatandaşlar da ilgi gösterdi. Bolu Valisi Erkan Kılıç, etkinlik kapsamında ilk olarak açılan stantları gezerek görevli personelden bilgi aldı. 

“TÜRK MİLLETİ İÇİN JANDARMAMIZ SÜREKLİ SAHADA GÖREVİNİ İCRA EDİYOR”

Günün anlam ve önemiyle ilgili konuşma yapan Vali Erkan Kılıç, jandarma teşkilatının fedakarca hizmet verdiklerine değinerek, “Jandarma çok tarihi eski bir kuruluşumuz. Osmanlı’dan beri ülke savunması, vatandaşın huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden durmadan vatandaşın yanında çalışmalarını sürdürüyor. Bizler kendileriyle gerçekten gurur duyuyoruz. Bolu ilinde de hem jandarmanın aynı zamanda da polisin çok güzel çalışmaları var. Birlikte uyum içerisinde çalışmalarına devam ediyorlar. Başta terörle mücadele olmak üzere ülkemizin teröristlerden arınması noktasında da çok önemli görevler ifa ediyorlar. Kimi zaman şehit veriyorlar kimi zaman yaralanıyor personelimiz. Şehitlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Bu vatan için bu ülke, Türk milleti için jandarmamız sürekli sahada görevini icra ediyor. Çok fedakarca hizmet veriyor bunu her noktada görüyoruz. Vatandaşın sürekli yanında, milletinin yanında gece gündüz demeden büyük bir gayretle çalışmalarını sürdürüyorlar” ifadelerini kullandı.

“HEM EMNİYETTEN HEM JANDARMADAN ÇOK MEMNUNUZ”

Kılıç, fedakarca çalışmalarını sürdürmekte olan jandarma teşkilatının başarılarına değinerek, “Biz Bolu’daki arkadaşlarımızdan hem emniyetten hem jandarmadan çok memnunuz, çok başarılı görevler yapıyorlar. Vatandaşımızın huzuru, güvenliği noktasında ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar.  İnşallah önümüzdeki süreçte de daha da güzel hizmetler, vazifeler yapılacaktır bizim şüphemiz yok. Tekrar jandarmamızın 184.yıl dönümünü kutluyorum. Arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Bolu’muz için ülkemiz için fedakarca çalışmalarını sürdürmektedir. Daima vatandaşın yanında, kimi zaman görüyoruz ihtiyaç sahibi olanın yanında, deprem oldu depremde. Herhangi bir ülke güvenliğini olumsuz etkileyen bir durum olduğu zaman, terörist karşısına çıktığı zaman onların karşısında sürekli mücadele içerisinde fedakarca görevini yapıyor. Kendilerinden Allah razı olsun. Başarılar diliyorum tekrar. Günlerini tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

jandarma7