Hayırsever vatandaşın yaptığı Üst Düzey Damar Görüntüleme Cihazı ve Bilirubin Cihazı bağışı sayesinde Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Ünitesi’nde çalışmalar çok daha kolay hale geldi.

Haber: Servet Gökçek

Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Ünitesi’ne hayırsever Emin Semercioğlu tarafından çok anlamlı bir bağış yapıldı. Özellikle bebeklerin damar yolunu bulmak konusunda çok büyük bir fayda sağlayacak, “Üst Düzey Damar Görüntüleme Cihazı ve Bilirubin Cihazı” artık ihtiyaç sahibi herkese hizmet verecek.

Bağışla ilgili konuşan Başhekim Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Coşgun; “Kan alma sırasında, özellikle bebek ve çocuklarda damar yapısı ince olan hastalarımızda damarın bulunması çok zor olduğundan damar bulunana kadar hastalarımız büyük sıkıntı çekiyordu. Acısız enjeksiyon işlemiyle kolayca damarların tespitine büyük fayda sağlayan damar görüntüleme cihazı ve yenidoğan yoğun bakımımızda serum Bilirubin düzeyinin bebeğe hiç rahatsızlık vermeden hızlıca tespit edilmesini sağlayan Bilirubin Ölçüm Cihazı bağışından dolayı sayın Emin Semercioğlu’na teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Bir teşekkür de Bolu İl Sağlık Müdürü Dr. Öğretim üyesi Muhammed Emin Demirkol’dan geldi. Sosyal medya hesabından bir paylaşımla teşekkür eden Demirkol, “Değerli Emin Semercioğlu beyefendiye Bolu’muzdaki sağlığa vermiş olduğu büyük destek için çok teşekkür ederiz. Sağ olsun” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Editör: TE Bilisim