Ligin en zorlu deplasmanlarından biri olan Samsunspor karşılaşması kafile başkanlığını üstlenen DyorEX Boluspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Hamza Kahraman, Karadeniz deplasmanında uğurlu geldi.

Bu sezon ilk defa Başkan Savaş Abak ile DyorEx Boluspor yönetiminde yer alan Hamza Kahraman, Boluspor’u içeride dışarıda desteklerken maddi konuda da her türlü yardımı yapıyor.

Ankara’da ticari hayatlarını sürdüren Hamza Kahraman ve Ramazan Kahraman’ın Boluspor sevgisi de öne çıkıyor. DyorEX Kulübü Başkanı Savaş Abak’ın koltuğa oturması sonrası Kahramanı ailesinin kırmızı beyazlılara desteği her geçen gün artıyor.

DyorEX Boluspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Hamza Kahraman, Yılport Samsunspor deplasmanında kafile başkanı olmasından dolayı bir hayli farklı heyecan yaşadı. DyorEX Boluspor deplasmanda oynadığı mücadeleden, 90+5’inci dakikada Veaceslav Posmac'ın attığı golle ile sahadan beraberlik ile ayrıldı.

Hamza Kahraman maçın ardından yaptığı kısa açıklamada; “oyuncu arkadaşlar yüzümüzü kara çıkarmadılar. Çok iyi mücadele ettiler. 3 puan gibi bir 1 puan aldık. Hepsini tek tek kutluyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim