Kaliteli saç kesimi ve model uygulamak isteyenlerin yeni adresi Çağrı Sarp Erkek Kuoförü. Çağrı Sarp hair design,  kalıcı konutlar mahallesinde hizmete açıldı. Mekân seçkin müşteri kitlesine daha iyi hizmet vermek adına modern ve rahat ortam ambiansı ile dikkat çekiyor.

Profesyonel Saç Kesimi, Keratin Saç Bakımı, cilt bakımı her türlü saç hizmetlerini müşterilerine sunmaktadır. Çağrı Sarp hair designer alışılagelmiş bir berber olmanın dışında saç uzmanlığına dair her şeyi bulabilmek mümkün.

“Hijyene büyük önem vermekteyiz”

Yeni açılan berber salonu olarak müşterilerine özel ve kaliteli bir hizmet sunmayı amaçlayan Çağrı Sarp hair designer,  alanında oldukça iddialı bir kadroyla hizmet vereceğini belirtti. Çağrı Sarp hair designer salonunda sosyal mesafenin korunduğu ve tüm koronavirüs tedbirlerinin alındığına vurgu yaparak,” Müşterilerimizi randevu sistemi ile davet etmekteyiz. Hijyene büyük önem vermekteyiz. Kullanılan ürünler tek kullanımlıktır. Müşteri kalktıktan sonra dezenfekte yapılıyor. Taraklar, makaslar, makineler temizleniyor” diye konuştu.

Adres: Kılıçarslan mah. 155.sk Yaşaroğlu Apt. B Blok No:2/A

Randevu için Tel:0544 937 92 55

Editör: TE Bilisim