Birinci Dünya Savaşı sonrasında işgal edilen Türk topraklarının özgürlüğüne kavuştuğu ve Türk Milleti'nin bağımsızlığının tüm dünyaya ilan edildiği Büyük Taaruz'un 100'üncü yılında Bolu 2’nci Komando Tugay Komutanlığı'ndaki komandoların tören geçişi büyük beğeni topladı. Mavi bereliler caddede marşlar söyleyerek yürüdü. Komandoların marşları ve vatandaşların alkışlarıyla caddeler inledi.

 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Bolu’daki kutlamalar, Anıtpark’ta başladı. Öğrencilerin okuduğu şiirlerin ardından, halk oyunları ve karate gösterisi ilgiyle izlendi.

BOLU KOMANDO TUGAYI'NA BÜYÜK İLGİ

İç güvenlik harekatlarındaki üstün başarılarından dolayı Türkiye’nin çift sancaklı tek tugayı olan Bolu 2’inci Komando Tugay Komutanlığındaki komandoların geçişi renkli görüntülere sahne oldu.

DAKİKALARCA ALKIŞLANDILAR

Kentin en işlek caddesi olan İzzet Baysal Caddesi'nde sis bombaları altında yürüyen mavi bereliler törene katılan vatandaşlar tarafından dakikalarca alkışlandı.

TÜRK BAYRAKLARIYLA SEVGİ GÖSTERİSİ

Komandoların marşlarla geçişi sırasında vatandaşlar da ellerinde Türk bayraklarıyla askerlere sevgi gösterilerinde bulundu. Mavi berelilerin marşlarla geçişi caddeyi inletti.

 CADDELER MARŞLARLA İNLEDİ

Yüzlerce komandonun söylediği marşlarla Bolu'nun caddeleri inledi.

Editör: TE Bilisim