Bolu’daki anasınıfı öğrencileri, Van’ın Çaldıran ilçesindeki arkadaşları için başlattıkları yardım kampanyasında onlarca eğitim malzemesini bir araya topladı.

 Haber: Oğuzhan Eke

 Bolu Atatürk İlkokulu anasınıfı öğrencileri, Van’daki öğrencilere yardım eli uzattı. Minik öğrenciler başlattıkları kampanya ile eğitimde ihtiyaç duyulabilecek araç ve gereçleri topladı.

Kampanya kapsamında öğrenciler; sırt çantası, renkli keçeli kalemler, masal ve hikaye kitapları, kalem, makas, A4 kağıdı, yapıştırıcı gibi malzemeleri topladı. Toplanan malzemeler, Van’ın Çaldıran ilçesindeki bir okulun öğrencilerine ulaştırılacak.

“HİÇ GÖRMEDİKLERİ ARKADAŞLARI İÇİN BİRLİK OLDULAR”

Çalışmayla ilgili Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Bolu Merkez Atatürk İlkokulu anasınıfı öğrencileri minik yüreklerindeki sevgi ve umutlarıyla hiç görmedikleri arkadaşları için birlik oldular. Kampanyaya katılan minikler Van'ın Çaldıran ilçesinde bulunan bir okulun öğrencileri için topladıkları malzemelerle karşılıksız yardım etmenin güzelliğini yaşadılar” ifadeleri kullanıldı.

 

Editör: TE Bilisim