Memur-Sen Bolu Temsilciliği, Kızılay koordinesinde afet bölgesine su, ıslak mendil ve bebek bezinin bulunduğu yardımları tırlarla gönderdi.

Haber: CANSU GÜRZ

Türkiye’nin yaşadığı en büyük felaketlerden biri olan, 10 şehirde ağır tahribata yol açan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Türkiye’nin ve Dünya’nın dört bir yanından afet bölgesine çeşitli gıda, tekstil, sağlık malzemeleri ulaştırılıyor.

Bolu Memur-Sen de, Kızılay koordinesinde toplanan yardımlara üyelerinin özverisiyle destek oldu. Yardım çalışmalarının devam edeceğini aktaran sendika üyeleri hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlara ise acil şifalar diledi.

Sendikadan yapılan açıklamada; “Memur-Sen Bolu İl Temsilciliği olarak Deprem Bölgesine gönderilmek üzere üyelerimizden gelen ıslak mendil, çocuk bezi ve sudan oluşan yardım tırımızı Bolu Kızılay koordinasyonuyla deprem bölgesine uğurladık. Yardım faaliyetlerimizi ara vermeden sürdüreceğiz. Milletçe yaraları sarmaya, acıları paylaşmaya gayret edeceğiz. Yüreğimiz deprem bölgesinde, dualarımız oradakiler için. Bu vesileyle depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar, aziz milletimize başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” ifadelerine yer verildi.

 

 

Editör: TE Bilisim