İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bazı temaslarda bulunmak üzere Bolu’ya gelecek.

HABER: ASLI AKIŞ

Türkiye geneli ziyaretlerini sürdüren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener,  bir takım açılış ve sivil toplum kuruluş temsilcileri ile bir araya gelmek için 15 Eylül Perşembe günü Bolu’ya gelecek.

Geçtiğimiz hafta İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara’da partisinin genel merkezindeki makamında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ı kabul etmişti. O ziyaretin ardından başkan Özcan paylaşımda bulunarak “İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’i ziyaret ettim. Faydalı bir görüş alışverişi oldu. Ayrıca kendisini Türkiye’nin en güzel şehri Bolu’ya davet ettim” ifadelerini kullanmıştı.

YENİ İTFAİYE BİNASI AÇILIŞINA KATILACAK

Başkan Özcan’ın bu daveti, Akşener tarafında kısa sürede karşılık bulacak. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bolu’daki temasları kapsamında ilk olarak Bolu Belediyesi yeni İtfaiye Müdürlüğü binasının açılışına katılım sağlayacak.

AKŞENER SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI VE İŞ DÜNYASI TEMSİLCİLERİYLE BİR ARAYA GELECEK

Akşener, yeni itfaiye binasının açılışının ardından akşam saatlerinde sivil toplum kuruluşları, kanaat önderleri, basın mensupları ve vatandaşlarla bir araya gelmesi beklenirken, Akşener iyi partiye katılan yeni üyelere rozet takacak.

 

Editör: TE Bilisim