(Haber: Oğuzhan Eke) - Hızlı tren hattının Bolu’dan geçmesi için çalıştıklarını belirten MHP Milletvekili İsmail Akgül, “Bakanlık önünde yatmamız gerekiyorsa yatacağız, oturmamız gerekiyorsa oturacağız” dedi.

Bolu Gazeteci ve Yazarlar Derneği’ni ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Türkiye Büyük Millet Meclisindeki çalışmalarına dair konuştu. Yakın zamanda emekliler için düzenlemeler yapılacağının mesajını verdi. Akgül, Ankara’da Bolu için çalıştıklarını vurguladı.

Hızlı tren hattının Bolu’dan geçmesi için yoğun çaba içinde olduklarını belirterek, “Ulaştırma Bakanlığı ile alakalı orada hızlı tren projesini görüşüyoruz. Dile getirildi ama şu anda resmi olarak tam projesi çıkarılmış, tam anlamıyla projesi hazırlanmış değil. Biz diğer milletvekili arkadaşlarımıza da söyledik. Hatta Düzce milletvekillerimizle de beraber bu bölgeden o sürecin bir şekilde tamamlamak zorundayız. Biliyorsunuz, Kuzey Marmara’nı devamı yine üst bölgeden Mudurnu-Nallıhan tarafından devam edecek. Zaten o taraftan devam eden bir hızlı tren var. Yeni yapılacak projede de muhakkak bir alan açılması lazım ki, biz Bolu’da öksüz kalmayalım. Buranın vizyonunun, misyonunun gelişmesi adına Bolu’da bu projenin kesinlikle hayata geçmesi lazım. Biz Bolu için en azından bu yolda mücadele edip, Bakanlık önünde yatmamız gerekiyorsa yatacağız, oturmamız gerekiyorsa oturacağız” dedi.

Editör: Oğuzhan EKE