(Özel Haber: Aslı Akış) - Milliyetçi Hareket Partisi Gerede Belediye Başkan Adayı Mustafa Çiçek, Köroğlu TV Mikrofonlarına adaylığı ve yerel seçim çalışmalarına dair bilgiler vererek; “Bizim belediyecilik anlayışımız halkla el ele, iç içe, birlikte halkın istekleri doğrultusunda ilçemizi daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmek” dedi.

31 Mart 2024 yerel seçimlerine yönelik hazırlıklar devam ederken, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu Gerede adayı Mustafa Çiçek oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) çatısı altında uzun yıllar süren siyasi kariyerine devam eden ve Gerede'de tanınan bir sima olan Mustafa Çiçek, MHP'nin Gerede İlçe Başkanlığı görevini de başarıyla yürüttü.

Gerede’de 2 dönem boyunca muhtarlık akabinde Tarım ve Kredi Kooperatif Başkanlığı ve Ziraat Odası Meclis başkanlığı yapan Çiçek aynı zamanda Geredespor’un yönetim kurulu üyesi.

“İSTİDAMIN BÜYÜMESİ İÇİN KENTSEL DÖNÜŞÜM ŞART”

Gerede’de en önemli ve acilen çözülmesi gerek konunun kentsel dönüşüm olduğuna işaret Eden Çiçek;  “Gerede’mizi sevip sayan, ilçemizde yapılması gereken en büyük projelerden bir tanesi Kentsel Dönüşüm var. Gerede için istihdam var ama konut sıkıntımız var. Çalışan insanlara konut bulamıyoruz. İstihdamında büyümesi gerekiyor” dedi.

“TURİZM ÖN PLANA ÇIKABİLİR”

Gerede ilçesinin turizm noktasında ön plana çıkabileceğini de belirten Çiçek; “İlçemizde turizmde ön plana çıkabilir. Karadeniz, Marmara ve İç Anadolu bölgesiyle bağlantılı bir ilçeyiz. Gerede’miz, Anadolu’nun güzide ilçelerinden ayrıca üstü yeşil, altı yeşil olan çok güzel bir ilçem. Turizm şehri olarak değerlendirebiliriz.” şeklinde konuştu.

“AMACIMIZ ÇEVRE KİRLİLİĞİNİ AZALTMAK”

MHP Gerede Belediye Başkan Adayı Mustafa Çiçek, Tabakhanenin arıtma problemini bir an önce çözmek istediklerine de değinerek; “Tabakhanenin taşınma süreci ayrıca arıtma problemleri var. İnşallah devletimizin destekleriyle Tabakhanenin arıtma suyu projelerini bir an önce bitirmek istiyoruz. Çevre kirliliğini de azaltarak bu şekilde bitirmek istiyoruz. Bunun dışında tarımsal olarak da ilçemizde, kendimde tarımla uğraşıyorum. Tarımda da projelerimiz var. İnşallah onları da ilerleyen zamanda açıklayacağız.” İfadelerine yer verdi.

“GEREDE’NİN EN BÜYÜK PROBLEMLERİNDEN BİRİ SOKAK HAYVANLARI”

Başkan adayı Mustafa Çiçek, Gerede’de büyük bir sorun haline dönüşen sokak hayvanlarıyla ilgili projesinden de bahsederek, belediyecilik anlayışlarını paylaştı. Çiçek; “İlçemizde sokak hayvanlarımız var. Gerede’nin en büyük problemlerinden biri. Çevreden de bırakılıyor. Artık Gerede de en büyük projelerimizden bir tanesi de bu sokak hayvanları.” Diye konuştu.

“GEREDE KAYAK TURİZMİNİN GÖZDESİ”

Kış turizminde Arkut Dağı Kayak Merkezinin Gerede'nin dünyaya açılan penceresi olduğunu ifade eden Çiçek,  “Şuan bizim Arkut Dağı Kayak Merkezimiz var. Burada Uluslararası da yarışmalar yapılıyor. Bunu biraz daha ileri götüreceğiz inşallah.” dedi.

Editör: Oğuzhan EKE