(HABER: ASLI AKIŞ)- Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili İsmail Akgül,  Türkiye Büyük Millet Meclisinden seslenerek, emekli maaşlarının yeniden düzenlenmesi ve kamu personelinin ek göstergelerinin 3600’e yükseltilmesi noktasında vatandaşların taleplerini dile getirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu Milletvekili İsmail Akgül, TMMM gündem dışı söz alarak toplumun genelini ilgilendiren ve olumlu bir etki yaratacak düzenlemeler olduğunu belirterek, bu konularda atılacak adımların vatandaşları sevindireceğini ifade etti.

Taleplerin, sosyal güvenlikten kamu personeline, esnaflardan öğrencilere kadar geniş bir yelpazede olumlu etkiler sağlayabileceğine vurgu yaptı.

“TAŞERON İŞÇİLERİMİZE KADRO TAHSİSİ YAPILMALI”

Akgül, “Emeklilik sisteminin kademeli olarak düzenlenmesi, kamu personelinin ek göstergelerinin 3600’e yükseltilmesi, taşeron işçilerimize kadro tahsisi, bağ-kurlu vatandaşlarımızın prim gün sayısının 7200’e düşürülerek esnafımıza destek olunması, infaz ve korumu memurlarımız ile sağlık çalışanlarımızın özlük haklarının düzenlenmesi, FETÖ döneminde memurlarımıza verilen disiplin ceza affı gerçekleştirilmesi ve emekli maaşlarımızın yeniden güncellenmesi tüm vatandaşlarımızı sevindirecek talepler arasındadır” dedi.

Editör: Ebru Buket EKE