Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili İsmail Akgül, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin grup konuşmasında emeklilere de memur maaşlarına yapıldığı gibi seyyanen zam yapılması çağrısını hatırlatarak; “Torba yasalarımız, çalışmalarımız mevcut. Memur maaşları, emekli maaşlarıyla ilgili gerekli düzenlemeler yapılacak. Liderimizde bu konuda hassasiyet gösterdi. İnşallah hükümette bunu duyacak.”dedi

Özel Haber: Aslı AKIŞ

Türkiye Büyük Millet Meclisindeki makam odasında Köroğlu Gazetesi & Köroğlu Tv’nin özel röportajında Meclis çalışmalarından bahseden MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, toplumun her kesiminin beklentilerini bildiklerini ve gayretle mücadele etiklerini kaydetti.

“Gerekli düzenlemeler yapılmalı”

Milletvekili İsmail Akgül emekli ve memur maaşlarına düzenleme yapılması noktasındaki girişimleri hakkında bilgiler vererek; “Meclis gündemi yoğun. 15 Temmuz’da tatil olma durumu vardı, 27 Temmuz’a uzatılma durumumuz var. Torba yasalarımız, çalışmalarımız mevcut. Memur maaşları, emekli maaşlarıyla ilgili gerekli düzenlemeler yapılacak. Liderimiz, emekli ve memur maaşlarının tekrar düzenlenmesi konusunda bir açıklama yaptı. İnşallah bu düzenlemeyle alakalı da girişimleri duyurmuş olalım. Bekliyoruz. Bütün vatandaşlarımız her şeyin en iyisini hak ediyor. Liderimizde bu konuda hassasiyet gösterdi. İnşallah hükümette bunu duyacak. Vatandaşımıza gerekli hassasiyeti gösterecektir.” şeklinde konuştu

“Maksadımız milletimize hizmet etmek”

Milletvekili olarak amaçlarının millete hizmet etmek olduğunun da altını çizen Akgül; “Biz yoğun bir şekilde Salı, Çarşamba, Perşembe günleri Meclis Genel Kurulunda Milletvekili arkadaşlarımızla beraber mesai yapıyoruz. Hatta ilerleyen zamanlarda geç saatlere kadar hatta önümüzdeki süreçte muhtemelen 24 saat esaslı çalışacağız. Çalışmalar, görüşmeler devam edecek. Maksadımız milletimize hizmet etmek. Biz bundan hicap duymuyoruz, onur ve gurur duyuyoruz. Memleketimiz adına neler yapabiliriz.” dedi.

“Kamu çalışanlarımızın beklentileri var”

MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, kamu çalışanları, taşeron işçilerin yanı sıra memleketin her köşesinden vatandaşın beklentisine karşılık vermek adına mücadele ettiklerini vurgulayarak; “Kamu çalışanlarımızın bizden beklentileri var. Memurların bizden beklentileri var. Taşeronların bizden beklentileri var. İnfaz koruma memurlarının bizden beklentileri var. Köylülerimizin bizden beklentileri var. Memleketimizin her köşesinde yaşayan insanımıza ne kadar faydalı olabilirsek, onun için bir mücadele ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

“Tüm illerimize geçmiş olsun”

Milletvekili İsmail Akgül geçtiğimiz günlerde yaşanan sel felaketinin açtığı yaraların sarılacağını belirterek; “ Bolu başta olmak üzer tüm Batı Karadeniz’de yaşayan insanlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Rabbim inşallah böyle felaketler bir daha göstermesin. Biz hem kendi ilimiz hem de bölgemizde bulunan komşu illerimiz içinde gerekli hassasiyeti gösterip, gerekli bakanlıklarla iletişimi sağlıyoruz. Sahadaydık, kontrol ettik ama yine ucuz atlatan iller arasındayız. Bolu olarak hafif atlattık diyebiliriz.” diye konuştu.

“Bolumuza gerekli hassasiyeti gösteriyoruz”

İlimizde de etkili olan yoğun yağış nedeniyle taşkınların tekrarlanması adına MHP İl Başkanı İlhan Durak ile gerekli çalışmaları yürütülmesine dair görüşmelere yaptıklarını dile getiren Milletvekili Akgül; “Taşkınlarla alakalı gerekli projelerinde hazırlanması hususunda gerekli bakanlık ve genel müdürlüklerle görüşmelerimizi zaten İl Başkanımız İlhan Durak Bey ile de yaptık. Kendisi de bu konuda gerekli hassasiyeti gösteriyor. İl Başkanımız sağ olsun gönlümüzün ve Bolumuzun yanında her daim.” açıklamasında bulundu.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ