AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, oğlu için yazdığı yazıyı Anneler Günü için düzenlenen programda okudu.

Haber: Oğuzhan Eke

Anneler Günü vesilesiyle, Bolu Öğretmen Evi’nde program düzenlendi. Türk Kızılay Bolu Kadın Teşkilatı ve Bolu Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü iş birliğinde gerçekleşen programda AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, oğlu için yazdığı satırları okudu.

Yazısında oğluna olan duygularını aktaran Milletvekili Aydın, dinleyenleri duygulandırdı. Aydın, oğluna olan duygularını şu kelimelerle ifade etti:

“Şöyle bir baktım senin için yazdıklarıma; tutunduğum dalım, ağacım, nefesim, ruhum, gerçek aşkım, yaşam sebebim, demişim hep dediğim ve diyeceğim gibi…

Şimdi neye benzetsem senin sevdanı diye düşünüyorum, ya da nasıl tasvir etsem.

 Fark ettim ki insan çaresiz kalıyor, evlat sevgisini anlatmakta.

Şiirler, şarkılar hep sevgili üstüne belki de sırf bu yüzden hani aşk denilen şey de sitem, vefa, ihanet, özlem bir dolu duygu var.

O yüzden yazmak kolay, ama senin ki öyle değil ki senin ki saf katıksız sevda beteri kara sevda. Nefesim desem kesilir, ama senin sevdan kesilmez ölsem de devam eder.  

Ruhum desem ruh bedenden ayrılır da ben senden ayrılamam. Sebebim desem bu da yetersiz kalır, zira sonuçta sensin.  

Ama sen gözyaşı olabilirsin, sırf akıp gitmeyesin diye, tüm acılara dayanıp içimde biriktirdiğim.

 Ya da sırf senin gözünden bir damla yaş akmasın diye, ömür boyu senin gözyaşlarını kendi gözpınarlarımda taşıyabileceğim.  

Gözyaşı hep üzüntüden olmaz oğul, insan sevinince de ağlar. Sen benim sevinç gözyaşımsın, her damlası yüreğimde okyanuslar oluşturan.

Kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir sevda bu yavrum, kirpiğinin tekine dünyayı değişmem. Gözyaşım, göz nurum, oğul, oğlum… Bu sene de İlk ben kutlayayım doğum gününü çünkü sen benim başlangıcım ve sonumsun. İyi ki şükür ki varsın, zaten sen varsan benim varım. Can kuşum, evladım adıyla müsemma oğlum…”

Editör: TE Bilisim