Türk Metal Sendikası Bolu Şubesi’nin bir süredir yetkili olduğu Başoğlu Kablo ve Tansel Elektrik ile sürdürdüğü toplu iş sözleşmesi görüşmesinde,  anlaşma yapılarak imzalar atıldı.

Haber: Ömer ÇETİNASLAN

 Türk Metal Sendikası Bolu Şubesi, sendika olarak yetkili bulunduğu Başoğlu Kablo ve Tansel Elektrik firmaları ile anlaşmaya giderek, taraflar arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Konu ile ilgili bilgi veren Türk İş Bolu İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Bolu Şube Başkanı Özgür Elçi, sendika üyelerini sosyal haklarını kazanmak için mücadele vereceklerini belirterek, “İlimizde faaliyet gösteren yetkili olduğumuz Tansel elektrik ve Başoğlu kablo ile bir süredir toplu iş sözleşmesi görüşmelerini sürdürüyorduk. 02.02.2021 tarihinde yaptığımız toplantıda toplu iş sözleşmesinde iki işyerimizle daha anlaşma sağladık. Her iki işyerimizde de yaptığımız toplu iş sözleşmesi hayırlı uğurlu olsun. Türk Metal Sendikası olarak her toplu iş sözleşmesi döneminde sendika üyelerimizin günün koşullarına göre ücret almalarını ve sosyal haklar kazanmaları için mücadele veriyoruz. Türk Metal Sendikası olarak bizim bakış acımız endüstri ilişkilerindeki pozitif yaklaşım ve bu nedenle sloganımız yetkili olduğumuz işyerlerinde her zaman devamlı “üretmek, kazanmak ve kazandırmak’ olacaktır” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim