Gerçekleştirdiği görüşmelerin ardından, Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül tarafından, Genel Başkan Yardımcılığı görevine atanan dezavantajlı Yavuz Selim Ak, “Engellilerimize biz çok önem vereceğiz. 12 milyon engelli kardeşimiz var” dedi.

Haber: Oğuzhan Eke

Bolu’da doğup- büyüyen, lise öğrencisi 16 yaşındaki dezavantajlı Yavuz Selim Ak, ismini Türkiye Siyasi Tarihi’ne yazdırdı. Genç yaşında yaptığı girişimlerde Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül ile tanışma fırsatı bulan Yavuz Selim Ak, söylemleri ve düşünceleriyle, Engellilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak göreve başladı.

“BENİMLE ÖZEL BİR GÖRÜŞME YAPTI”

Yavuz Selim Ak, partiye katılma sürecini ve düşüncelerini anlattı.  Ak, “Türkiye Değişim Partisi’ne, Sayın Genel Başkan Yardımcımız Maksut Beykoz sayesinde girdim. Sayın Genel Başkanı’mızla biz ilk önce bir canlı yayın programı yapmıştık.  Canlı yayın programında bir röportaj yaptık. Röportajdan sonra beni Ankara’ya, yanına davet etti. Benimle özel bir görüşme yaptı.  Beni Büyük Kurultay’da onur konuğu yapacağını söyledi.  ‘Engelliler biriminde görev almanı istiyorum’ dedi” diye konuştu.

“ENGELLİLERE KARŞI KİMSE PROJE DÜŞÜNMÜYOR”

Kendisine bu görevin verilmesine çok sevindiğini ve birçok projelerinin olduğunu belirten Yavuz Ak, “Bu görev bana verildiğinde ben çok mutlu oldum.  Çünkü Türkiye’de çok engelli var. Engellilere karşı kimse proje düşünmüyor. Bunu düşünecek tek bir parti vardır o da Türkiye Değişim Partisi’dir. Engellilerimize biz çok önem vereceğiz. 12 milyon engelli kardeşimiz var. Onlar için çok güzel projeler yapmayı düşünüyoruz. Bu projeleri gerçekleştirmek için Sayın Genel Başkanı’mızla çok büyük çalışmalar yapıyoruz” dedi.

“GÜZEL İŞLER BAŞARACAĞIZ”

Genel Başkan Yardımcısı Ak’ı tebrik eden TDP İl Başkanı Mithat Eser ise, “Kendisi yeni açılan birimimize Genel Başkan Yardımcısı seçildi. Kendisini tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum. İnşallah güzel işler başaracağız burada, birlikte” ifadelerini kullandı.

 

Editör: TE Bilisim