Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediyesi tarafından karantina altındaki vatandaşlara talep etmeleri halinde ‘sabah kahvaltısı’ ve ‘akşam yemeği’ hizmeti verildiğini bir kez daha sosyal medya hesabından duyurdu.

Haber: Aslı Akış

Koronavirüs salgınında uyguladığı ‘sosyal belediyecilik’ anlayışı ile tüm Türkiye’ye örnek olan Bolu Belediyesi, Başkan Özcan’ın talimatıyla çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek; karantina altında olan hastalara sabah kahvaltısı ve akşam yemeği desteği vereceğini duyurmuştu. Konuya ilişkin Bolu Belediyesi’nden açıklama yapılarak Covid-19 nedeni ile evlerinde karantina altında olan ve gıda temininde zorlanan tüm vatandaşlara sabah kahvaltısı ve akşam yemeği desteği  verildiği ve ihtiyaç halinde 444 26 58 numaralı çağrı merkezinden kendilerine ulaşılması belirtilmişti.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, koronavirüs testi pozitif çıkan ve evde karantinada olan vatandaşlara seslenerek; “Koronavirüs testi pozitif çıktığı için evlerinde karantinada olan tüm kıymetli  hemşerilerimize talep etmeleri halinde kahvaltı ve akşam yemeği hizmeti sunuyoruz. Aşevimizde ekiplerimiz tarafından özenle hazırlanan kahvaltılıklar ve yemekler karantinada olan vatandaşlarımıza ulaştırılmaya devam ediyor. Gıda temin etmekte zorlanan karantinadaki hastalarımız 444-26-58 numaralı çağrı merkezimiz üzerinden bizlere ulaşabilirler. Herkese sağlık diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim