Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju ÖzcanCumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin seçim çalışmalarını ve miting sürecini değerlendirdi. Özcan; “Vatandaşlarımız değişim konusunda net bir karar vermişler. Muharrem İnce’ye olağanüstü bir sevgi var.” dedi.

 Özel Haber: Aslı Akış

 “22 Mayıs Salı günü Muharrem İnce saat 16.00’da Bolu’da halkımızla buluşacak” diyerek tüm Boluluları mitinge davet eden Tanju Özcan; “Gelsinler oradaki coşkuya ortak olsunlar. Gençlerle ilgili ne düşünüyor, yaşa takılan emeklilerle ilgili ne vaadi var, köylümüze ne söz veriyor, asgari ücretle geçinen ve ya işsiz gençlerimizle ilgili projesi nedir” diye konuştu.

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, 24 Haziran erken seçim sürecinin referandumdan farklı olduğunu belirterek; “Bu süreç referandum sürecinden farklı olacak. Yani ben referandum sürecinde neredeyse Sayın Muharrem İnce’nin tüm mitinglerini organize edip tamamına katılmıştım. Bu günden itibaren sadece sınırlı sayıda mitingine katılacağım. Ağırlıklı olarak da seçim çalışmalarını Bolu’da sürdüreceğim.” ifadelerini kullandı.

“VATANDAŞLAR DEĞİŞİM KONUSUNDA NET KARAR VERMİŞLER”

CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin miting çalışmalarını değerlendiren Özcan; “Cumhurbaşkanlığı adaylığı süreci başladıktan sonra Türkiye’nin değişik yerlerinde mitinge katılma şansı buldum. Bunla ilgili bir gazeteye demeç verdim. Bana sorulan otobüsün içinden nasıl görünüyor bu süre? sorusuna; vallahi otobüsün içinden ben şunu görüyorum: Vatandaşlarımız değişim konusunda net bir karar vermişler. Muharrem İnce’ye olağanüstü bir sevgi var. Ben bunun mukayesesini de yapabiliyorum. 1 yıl önce referandum için Türkiye’nin değişik yerlerini gezerken, mitingler düzenlerken oradaki sevgi ile bu günkü sevgiyi kıyaslıyorum çok ciddi miktarda artış var.

“İNSANLAR SIKILMIŞ, ‘TAMAM’  DİYOR”

Değişim talebini yüksek sesle dile getiriyor insanlar. Zaten anketlere de yansıyor. Geçtiğimiz günlerde çok ciddi bir firmanın anketini gördüm. Orada da Sayın İnce’nin adaylığı açılandıktan sonra oy oranının ilk turda %32 civarında olduğunu başlangıç itibariyle tespit etmişler. AK Partide de bu paniği görebiliyorsunuz. AK Parti tabanından da Muharrem Bey’e çok ciddi bir oy kayabileceğini biz öngörüyoruz. Artık insanlar sıkılmış, tamam yeter diyor.” şeklinde konuştu.

“GELSİNLER ORADAKİ COŞKUYA ORTAK OLSUNLAR”

Açıklamasında son olarak 22 Mayıs Salı günü tüm Boluluları mitinge davet eden Özcan;  “Programda son anda bir değişiklik olmaza 22 Mayıs Salı günü Sayın Muharrem İnce saat 16.00’da Bolu’da halkımızla buluşacak. Öncesinde 14.00’de Düzce’de olacak ve göreceksiniz Bolu tarihinin en kalabalık mitinglerinden bir tanesi olacak. Düzce’yi özellikle vurguladım daha önce Düzce’de olacağı için hani Düzce’den adam taşımışlar demesinler. Kimse öyle düşünmesin diye en başından bunu vurguluyorum. 22 Mayıs Salı günü Bolulu hemşerilerimizi mitinge davet ediyorum. Gelsinler oradaki coşkuya ortak olsunlar. 24 Haziran’dan ve ya 8 Temmuz’dan sonra bu ülkeyi yönetecek olan 13. Cumhurbaşkanı Sayın Muharrem İnce’nin topluma ne vaat ettiğini birebir kendi ağzından dinlesinler istiyorum. Gençlerle ilgili ne düşünüyor, yaşa takılan emeklilerle ilgili ne vaadi var, köylümüze ne söz veriyor, asgari ücretle geçinen ve ya işsiz gençlerimizle ilgili projesi nedir. Gelsinler bunları kendi ağzından birebir dinlesinler.” dedi.

Editör: TE Bilisim