Bolu Belediye Başkan Yardımcısı ve Başkanlık Sözcüsü Rasim Özdemir ve Bolu Halk Eğitim Müdürü Kenan Öztürk, Bolu Belediyesi Meslek Edindirme Kursları’nda incelemelerde bulundu.

Bolu Belediyesi ile Halk Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde açılan Bolu Belediyesi Meslek Edindirme Kursları’nda (BOLMEK) eğitimler devam ediyor.  Pandemi kuralları eşliğinde aralıksız süren kurslarda Bolu Belediye Başkan Yardımcısı ve Başkanlık Sözcüsü Rasim Özdemir incelemelerde bulundu.

Önce Aşçı Yardımcılığı kursunu ziyaret eden Özdemir ve Öztürk, kursiyerlerin hazırladığı yemeklerden tattı. Ardından burada bir konuşma yapan ve ikramlar için kurs hocası Emrecan Ersoy ve kursiyerlerle teşekkür eden Özdemir, “Verdiğiniz emek için hepinize çok teşekkür ederiz. Burada gösterdiğiniz başarıyı kursu tamamladıktan sonrada devam ettirdiğiniz takdirde inanıyorum ki hayallerinize ulaşabileceksiniz. Biz T.C Bolu Belediyesi olarak bu tür etkinliklere destek vermeye devam edeceğiz. İlimizde sizin gibi üretken ve çalışkan kadınlarımızı görmek bize büyük mutluluk veriyor.” dedi.

Konuşmasının ardından kursiyerlerle hatıra fotoğrafı çektiren Özdemir ve Öztürk, daha sonra diğer BOLMEK kurslarını da ziyaret ederek kursiyerlerin çalışmalarını gördü.

Editör: TE Bilisim