Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol takımı ligin ikinci yarısını seyircisinin önünde açıyor. İzmir Büyükşehir Belediye Basketbol takımı ile oynanacak olan karşılaşma 27 Ocak Cumartesi Karaçayır Spor Salonunda saat 13:00’da oynanacak.

Türkiye Basketbol 2. Liginde Bolu ilini temsil eden Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol takımı ligin ikinci yarısını kendi evinde açıyor. İlk yarıya deplasman galibiyeti ile başlayarak 11 maçta 8 galibiyete ulaşan Dev Adamlar lig sıralamasında da 3.sırada yer alıyor.

İkinci yarıya kendi seyircisi önünde başlayacak olan Dev Adamların rakibi İzmir Büyükşehir Belediye Basketbol takımı. 27 Ocak Cumartesi Karaçayır Spor Salonunda oynanacak olan karşılaşma saat 13:00’da başlayacak.

Boluspor’da 15 sayı ile Erhan Kocamış sayı liderliğini alırken Faik Can Nurkan 7 asist Burak Can Dilmaç 7 ribaunt ile takımının öne çıkan isimleri oldu.

İzmir Büyükşehir Belediye takımında ise Burak Ata Sever 9 sayı, Cem Bozok 5 asist ve Feyyaz İrdel 6 ribaunt ile takımında öne çıkan isimler oldu.

Editör: TE Bilisim