(HABER: SELDA SELİN ÖZBAY)- Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, İz Akademi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde özel eğitim öğretmenleri ve kurum personeli ile bir araya geldi.

Kurum müdürü Harun Ceyhan ve kurucu Vedat Özkan’ın karşıladığı MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, kurum personeline projelerini anlattı. Durak, eğitim üzerine kurumlar arası işbirliğine de değinerek eşinin de öğretmen olması nedeniyle özellikle ‘özel eğitime’ daha bir duyarlı olduğunu vurguladı.

Durak, özel eğitim ihtiyacı olan çocuklara ve ailelerine özel projeler hazırladıklarını ayrıca rehabilitasyon merkezlerine ihtiyaç duyulduğunun altını çizerek, kadrolarını da buna göre kurduklarını belirtti.

Eğitimden hiç bir zaman emekli olmayan Muharrem Demirel’i de örnek gösteren İlhan Durak, kendisi ile çalışmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. 

“TOPLUMUN HER FERDİ İÇİN AYRI ÇALIŞACAĞIZ”

Durak “Muharrem hocamız bize fener olacak. Onu ışığında eğitime, özel eğitime, spora özel projeler geliştireceğiz. Toplumun her ferdi için ayrı çalışacağız. Eğitim alanında birçok çalışma yapacağız. Örneğin bunlardan bir tanesi okulöncesi ve ilköğretim sürecinde ihtiyacı olan okullara eğitsel oyuncak, araç-gereç ve materyal temini sağlayacağız.

“KÜTÜPHANE KURULUMU VE KİTAP DESTEĞİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

İhtiyaç duyan her okulumun için kütüphane kurulumu ve kitap desteği gerçekleştireceğiz. İhtiyaç sahibi öğrencilerimiz için de okul başlangıcında kırtasiye, okul kıyafeti ve ders kitapları temini için ‘Okula Hazırlık Paketi Projesi’ni hayata geçireceğiz. Ayrıca özel eğitimli bireylerimiz için de ne gerekiyorsa sizlerle birlikte bunun için de elimizden geleni yapacağız ”ifadelerini kullandı.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ