Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü TUBİM Büro Amirliği personelince “NarkoRehber” ve “NarkoNokta” projeleri kapsamında bağımlılıkla mücadele alanında görevli personel ve yöneticilere farkındalık eğitimi verildi. Ayrıca, “UYUMA” aplikasyonu tanıtımı yapıldı.

Haber: Aslı Akış

Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucu madde kullanan veya uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve gruplara yönelik olarak sürdürülen başarılı operasyonlar hız kesmeden devam ederken bir yandan da uyuşturucu ile mücadelede toplumun bilgilendirilmesi ve farkındalığının artırılması amacıyla uzman personel tarafından “Narkorehber” eğitimleri verilip  “Narko Nokta” faaliyetleri gerçekleştiriliyor.

 “NARKOREHBER” FAALİYETLERİ DEVAM EDİYOR

“Sadece iyi olman yetmez, kötüden de uzak durman gerekir”, “Uyuşturucusuz bir toplum hepimizin ürünü olacak” sloganıyla ilk olarak Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Konferans Salonunda ‘NarkoRehber’ Projesi eğitimi verildi.

“NARKO – NOKTA” ETKİNLİĞİYLE BİLGİLENDİRDİLER

‘NarkoNokta’ Projesi kapsamında da stant açılarak, “UYUMA” Uygulaması hakkında bilgilendirme yapıldı, broşürler dağıtıldı. Uyuşturucu madde kullanımının zararları ve bağımlılıkla mücadele konusuna dikkat çekildi.

Eğitimlerin ikinci durağında ise Bolu Valiliği Toplantı Salonunda “NarkoRehber” Projesi kapsamında valilik personeline eğitim verildi.

Editör: TE Bilisim