Bolu Belediye Meclisi Şubat ayı birinci oturumunda, Sağlık hizmeti veren kamu ve özel sektöre ait tüm sağlık kurum ve kuruluşlarında çalışan personelin özel halk otobüslerinden ücretsiz yaralanması iki ay için daha uzatıldı. Akabinde özel halk otobüsü işletmecilerine 2 ay süreyle daha 1000’er lira destek verilmesine karar verildi.

 Haber: Ömer ÇETİNASLAN

Bolu Belediye Meclisi Şubat ayı birinci oturumu Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan başkanlığında gerçekleşti. Gerçekleşen toplantıda, sağlık çalışanlarının özel halk otobüslerini ücretsiz kullanması kararı Şubat ve Mart aylarını kapsayacak şekilde 2 ay daha uzatıldı.

Öte yandan, söz konusu karara ilişkin; özel halk otobüs şoförlerine destek olması amacıyla Şubat ve Mart aylarında, 1000’er lira destek verilmesine oy birliği ile karar verildi.

Konuyla ilgili konuşan Başkan Özcan, “Bunu komisyona havale etmeden kabul edelim. Komisyona girerse, uygulamaya girmesi önümüzdeki pazartesiyi bulur. Vakit kaybetmeyelim. Sağlık personelimizin ücretsiz ulaşım uygulaması Şubat ve Mart aylarında devam etsin. Uygulama nedeniyle oluşacak maliyeti de 1000 TL olarak biz her otobüse veriyorduk, bu da devam edecek” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim