Şekerbank Bolu Şube Müdürü Hilmi Tomar ve Şube Görevlisi Onur Aykut, Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret etti.

Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine gerçekleşen ziyarette içinde bulunduğumuz pandemi sürecinde zor günler yaşayan Esnaf ve Sanatkarların sorunlarını ve çözüm önerileri üzerine bir takım görüşmelerde bulunuldu.

Birlik Başkanı Tahir Gayret; “Pandemi sürecinde Esnaf ve Sanatkarların sorunlarını en iyi bilen bir teşkilat mensubu olarak bunları sürekli hükümet nezdinde bütün platformlarda dile getiriyoruz, umarım önümüzdeki günlerde taleplerimiz ihtiyaçlarımız doğrultusunda yerine getirilir” dedi.

Şekerbank Bolu Şube Müdürü Hilmi TOMAR; “Pandemi sürecinde esnaf ve sanatkarların nakit ihtiyaçlarını karşılamak için, TESK ile bir protokol yapıldı,  esnaf ve sanatkârlarımız 50 bin TL’ye kadar, 36 aya varan vadeli, ilk 6 ayı ödemesiz, 12. taksite kadar düşük miktarda ödeme imkanı sunulan taksitli ticari kredi ürününden faydalanabilecektir” diye konuştu.

Şekerbank, Kapımız Esnafa açık platformu ile TESK üyesi esnafın yanında olduklarını belirterek;  “Şeker Mobil Şube ile kolayca Kredi başvurusu yapabilir, 6 ay ödemesiz dönem ve artan taksitli kredi imkanıyla nakit ihtiyaçlarını esnaflarımız karşılamak için, Şeker Mobil Şube’ye başvurabilirler. Detaylı bilgi için sekerbank.com.tr/tkts adresini ziyaret edebilirsiniz” ifadeleriyle  sözlerine son verdi.

Editör: TE Bilisim