Göynük Belediyesi ve Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi işbirliğinde 16-19 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek Göynük Sempozyumu için istişare toplantısı gerçekleştirildi.

16-19 Nisan 2020 tarihleri arasında Göynük Belediyesi ve Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi(BAİBÜ) işbirliği ile gerçekleştirilecek olan Göynük Araştırmaları ve Halk Kültürü Sempozyumu için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Sempozyum çalışmaları kapsamında Göynük’te Belediye Başkan Yardımcısı Samet Çetinbaş, BAİBÜ Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Fatih Peker ve diğer paydaşların katılımı ile istişare toplantısı gerçekleştirildi. Yapılan toplantı ile ilgili Göynük Belediyesinden yapılan açıklamada, “Başkan Yardımcımız Samet Çetinbaş'ın katılımı ile 16-19 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek Göynük Araştırmaları ve Halk Kültürü Sempozyumu çerçevesinde ilçemizde yöremize özgü gelenek, görenek ve kültürel değerlerin yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılması konusundaki araştırma çalışmaları kapsamında ilçemizde çekilecek belgesel için istişare toplantısı düzenlendi” ifadelerine yer verildi.

16-17 Nisan’da BAİBÜ’de, 18-19 Nisan’da Göynük ilçesinde düzenlenecek programlar ile yapılacak sempozyumda Bolu Valiliği ve Bolu Belediyesinin yanı sıra çok sayıda kurum ve sivil toplum kuruluşu da paydaş olarak yer alıyor.

Editör: TE Bilisim