Bolu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) tarafından düzenlenen iftar yemeğinde, tayini çıkan Bolu Defterdarı Zekai Dede’ye plaket verildi.

Haber: Oğuzhan Eke

Pandeminin etkisini kaybetmesiyle beraber Bolu SMMMO tarafından iftar yemeği düzenlendi. Yemekte Bolu SMMMO Başkanı Yüksek Ceylan’ın yanı sıra Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, Bolu İl Defterdarı Zekai Dede, protokol üyeleri ve davetliler katıldı.

İftarda bir konuşma yapan Oda Başkanı Ceylan, pandeminin ardından bir araya geldiklerini belirterek, yeni tayini çıkan İl Defterdarı Zekai Dede’ye teşekkürlerini sunarak, “Çok şükür uzun bir aradan sonra yine bir araya gelebildik. Pandemi nedeniyle hep uzak kaldık. Uzaktan eğitim yaptık. Uzaktan birbirimizi izledik. Pandemi de artık yavaşladı, bu iftar vesilesiyle bir araya geldik. Bolu’da on yıldır görev yapan bizlerin gönlünü kazanan, nezaketiyle, kibarlığıyla ve hoşgörüsüyle Bolu’da on yıl defterdarlık yapan Sayın Defterdarımız yeni bir kararname ile Eskişehir’e gidecektir. Kendisine bizlere, Bolu’ya ve mesleğimize verdiği destek ve hoşgörüden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Bolu’da çok güzel günler geçirdiğini ifade eden Dede, “Burada bu hafta sonu itibariyle tam 9 yılım doluyor. Mecburen hareket etmek zorunda kaldığım için tayin Eskişehir’e çıktı, oraya intikal edeceğiz. Bu süre zarfında birlikte çok güzel günler geçirdik. Bir dayanışma içerisinde olduğumuz düşünüyorum. Arkadaşlarımızın hepsine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Dede’ye Ceylan tarafından plaket takdim edildi.

Editör: TE Bilisim